Nintendo Wii U

Íme, bemutatkozott a Nintendo Wii utódja, Wii U. A gép különlegessége a kontroller lesz, de teljesítményre is nagyon üt.
Típus: Játékkonzol

A PlayStation 4-nél is erősebb lesz a Nintendo NX?

Újabb hét, újabb Nintendo NX-pletykák. Ezúttal a NeoGAF-on bukkant fel néhány információ a Nintendo új üdvöskéjéről. A forrás szerint a konzol állítólag még a PlayStation 4 teljesítményén is túl fog tenni.

Nintendo NX - támogatni fogja a 4K-t is?

Újabb Nintendo NX-pletyka ütötte fel a fejét. A gép állítólag támogatni fogja a 4K-s felbontást és nagy valószínűséggel az AMD fogja gyártani a GPU-ját. Ez utóbbi azért is érdekes, mert legutóbb pont egy AMD-konferencián volt szó róla.

Már megint a Nintendo NX-ről pletykálnak

Ha a Nintendo valóban idén dobná piacra az NX-et, hamarosan meg kell ejtenie a bejelentését, míg azonban erre sor kerül, maradnak a pletykák - szerencsére ezekből jut bőséggel.

Frissítve: Így néz ki a Nintendo NX kontrollere?

Három képet tett közzé a Redditen egy fejlesztő, amiken a Nintendo NX kontrollere látható. A szivárogtatónak állítólag már megvan a Nintendo NX fejlesztői verziója, és a vezérlő roppant érdekes kialakítást kapott.

Frissítve: A Nintendo leállítja a Wii U gyártását?

Ugyan teljesen racionális döntés lenne a Nintendo részéről, ha minden erejükkel az új konzolra, az NX-re koncentrálnának, hivatalos megerősítés híján azért érdemes még fenntartásokkal kezelni a hírt.

A Nintendo NX nyitójátéka lehet az új Zelda

Egy iparági informátor szerint a legújabb The Legend of Zelda az év végén érkezik, ráadásul nem csak Wii U-ra, hanem a cég legújabb konzoljára, a Nintendo NX-re is. A kiotóiak nagyon megnyomják a karácsonyi szezont.

Közel 13 millió Nintendo Wii U talált gazdára eddig

Közzétette a Nintendo a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését. Kiderült, hogy mennyi Wii U és 3DS fogyott eddig, és azt is megtudtuk, hogy a kiotóiak is érdeklődnek a VR iránt.

Nintendo NX - két részletben jön majd?

A Macquarie Capital Securities legújabb elemzése szerint az idei esztendőre datált új Nintendo-konzol, a Nintendo NX két különálló egységként, két részletben kerül majd boltokba. Először a hordozható, majd az asztali egység érkezik.

Amerikai toplista: a Call of Duty az év legjobbja

Befutott az NPD Group legújabb helyzetjelentése az amerikai játékpiacról, és a decemberi hónap összesítése mellé a teljes év számait is elküldték nekünk. Az év legkeresettebb játéka a Call of Duty: Black Ops III volt.

Elemzők: még idén megjelenik a Nintendo NX

A Nomura Securities várakozásai szerint az idei év a Nintendo NX-ről szól majd a kiotói konzolgyártó számára, a cég először márciusban beszélhet az új gépről, és még idén a boltokba küldheti.