Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.

Benzinszagú eventet hoz a Heroes of the Storm

Ha nem tudnánk, hogy miről van szó, azt hihetnénk, hogy egy Mad Max-játék van készülőben. A Heroes of the Storm következő eseménye, a Raiders of Warchrome egy halom új skinnel és pár hős újradolgozásával frissíti a Blizzard MOBA-ját.

Heroes of the Storm - jön az Echoes of Alterac

Egy Warcraft-témájú eseménnyel erősít a Blizzard MOBA-ja. Új hősként érkezik Yrel, a draenei paladin, valamint egy új térképet is kapunk, amely az Alterac Pass névre hallgat majd. Ezek mellé érkezik jónéhány új skin és kozmetikai cucc is.

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

Deckard Cain a Heroes of the Storm legújabb hőse

Stay awhile and listen! A hosszú monológjairól ismert öregember hamarosan megérkezik a Nexusba. A támogató hősként funkcionáló Cain életerő-elixírjeivel segíti majd társait, de tartogat pár meglepetést az ellenfelei számára is.

20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.

BlizzCon 2017: Itt nézd vissza a nyitóceremóniát!

Tegnap este nyitotta ki kapuit az idei BlizzCon, a fejlesztők pedig nem is tétlenkedtek, számos bejelentésnek örülhettünk. Ha elmulasztottad volna a megnyitót, most visszanézheted teljes egészében!

Hanzo és Alexstrasza a Heroes of the Stormban

Már nagyban dübörög a BlizzCon 2017, és az első videók már napvilágot is láttak. A StarCraft II után a Heroes of the Stormon a sor, amelyben felbukkan Hanzo az Overwatch-ból és Alexstrasza a Warcraftból.

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.

GC 2017: Itt nézd élőben a Blizzard showját!

Ma este 6-tól a Blizzard lép a Gamescom porondjára, így néhány érdekes bejelentéssel tutira gazdagodni fogunk. Bemutatkozik az Overwatch Junkertown térképe, és ha szerencsénk van, a World of Warcraft új kiegészítője is.