Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Diablo-hetek a Heroes of the Stormban

Alighogy Johanna bemutatkozott a Heroes of the Stormban, a Blizzard bejelentette, hogy hamarosan újabb Diablo-karakterrel bővíti a játékát, sőt egy Diablo témájú pályaval is meglepi a rajongókat.

Elstartolt a Heroes of the Storm

Mindenki számára elérhető a Blizzard MOBA-jának végleges változata, s ha már most kipróbáljuk a játékot, ingame portré és extra XP üti a markunkat. A fejlesztők látványos filmes trailerrel ünneplik a startot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét soványabbnak ígérkezik, mint a korábbiak, de PC-n azért akad egy-két fontosabb megjelenés. Érkezik az elmúlt időszak egyik legbotrányosabb játéka, és a Blizzard is új címet startoltat el.

Már mindenki játszhat a Heroes of the Stormmal

A végleges verzió premierje előtt két héttel kitárultak a Heroes of the Storm kapui, így már minden érdeklődő kipróbálhatja a Blizzard MOBA-ját. Nem kell tovább kutatni bétakulcsok után, csak egy gyors regisztráció kell hozzá.

Erős negyedévet zárt az Activision-Blizzard

A kiadó közzétette 2015 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. Most már tudjuk, hogy a Destiny és a Hearthstone együttesen egymilliárd dollárt hozott Bobby Kotickék konyhájára.

Júniusban jön a Heroes of the Storm

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a május végén egy publikus béta keretén belül mindenki számára kipróbálható Heroes of the Storm. A premierre júniusban kerül sor.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Lady Sylvanasszal bővül a Heroes of the Storm

Még egy Blizzard-bejelentés jutott mára a PAX East 2015 kapcsán: hamarosan egy új játszható karakterrel, Lady Sylvanasszal és két új térképpel bővül a Heroes of the Strom felhozatala, a rajongók legnagyobb örömére.

Lezárult a Heroes of the Storm nyereményjáték

Egy héten át tartó nyereményjátékot indítottunk, amely révén 150 olvasónkat juttattuk be a Heroes of the Storm zárt bétatesztjére. A nevezéshez mindössze három kérdésre kellett jól válaszolni.

Heroes of the Storm - megérkeztek a vikingek

A Blizzard ugyan korábban is célozgatott rá, hogy a Heroes of the Stormba a The Lost Vikings hősei is bekerülhetnek, viszont erre ténylegesen csak a minap, egy új frissítéssel került sor.