Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
1471366632

GC 2016: Nézd vissza a Blizzard-konferenciát!

A Blizzard egyike azon kevés cégnek, amely saját konferenciát tart az idei Gamescomon. A fejlesztők tonnányi friss infót és látnivalót ígérnek, és itt mutatkozhat be a legújabb Overwatch animációs film, főszerepben Bastionnel.
1470238218

Hackertámadás érte a Blizzard játékait

Ha tegnap nem tudtál játszani a World of Warcrafttal, az Overwatch-csal vagy a Blizzard többi játékával, az nem véletlen. DDoS-támadás érte a Battle.netet, ami miatt több órán át akadozott a multi.
1466326800

Egyszerűbbé teszi a biztonságos belépést a Blizzard

Hiába számít alapnak a fiókjaink kétfaktoros autentikációval történő védése, tény, hogy ez a biztonsági megoldás sokszor kényelmetlen tud lenni. A Blizzard pont ezért nyúlt bele a módszerbe, méghozzá igen ötletes módon.
1465318842

A Facebookra is streamelhetünk Blizzard-játékokat

A Blizzard és a Facebook partnerséget kötött, így hamarosan a facebookos profilunkkal is beléphetünk a Blizzard játékaiba, és a Twitch és a YouTube mellett már közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk gameplayt.
1462636800

Óriási játékostábor áll az Activision mögött

Befutott az Activision Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből arra is fény derült többek között, hogy mekkorára duzzadt a kiadó játékostábora a King Digital Entertainment felvásárlása után. Nos, jó nagyra.
1460293209

Heroes of the Storm - mindegyik hős kipróbálható

Nem tudod mivel elütni az időt délután? Akkor rántsd le a Heroes of the Stormot, hiszen ma minden karakter ingyen kipróbálható, illetve hétfőig féláron biztosíthatod be magadnak a kedvencedet!
1455015300

25 éves a Blizzard - melyik a kedvenc játékod tőle?

Tegnap ünnepelte a huszonötödik születésnapját a Blizzard Entertainment, a jeles alkalom apropóján pedig egy visszaemlékezős videót is kiadott a fejlesztőcsapat, amely számos sikerjátékkal büszkélkedhet.
1447747220

Heroes of the Storm - így játszunk a kétfejű hőssel

A Blizzard még a BlizzConon jelentette be a Heroes of the Storm első olyan hősét, akit egyszerre két játékos irányíthat. Cho'gall egy kétfejű monstrum, a fejlesztők most megmutatják, hogyan kell játszani vele.
1446980457

Heroes of the Storm - új hősök és arénamód

Még egy bejelentéssel adósak vagyunk a hétvégi BlizzCon kapcsán. Három új hőst, friss Battlegroundokat és egy arénamódot jelentett be a Blizzard a Heroes of the Stormhoz - kaptunk mindenről videót is.
1446573600

5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!