Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.

GC 2015: A Blizzard is konferenciázik

Ilyen az én formám: a múltkor már nagy lendülettel le is mondtam mindenről, beletörődtem, hogy idén két gamescomos konferenciával kell beérnünk, erre jön a Blizzard, és bejelenti, hogy ő is tart sajtótájékoztatót.

Megérkezett Leoric a Heroes of the Stormba

A Blizzard útjára bocsájtotta a Heroes of the Storm legújabb hősét, aki nem más, mint Leoric, a csontvázkirály. A gonosz úriember a Diablo-sorozatban tűnt fel először, és leginkább a közelharcban jártas.

Heroes of the Storm teszt

A Blizzard ezúttal nem találta fel a spanyolviaszt, a Heroes of the Storm a maga módján mégis alaposan felkavarja a MOBA-stílus állóvizét. Ez a játék ugyanis mindenkinek szól, és pont ez a nagyszerű benne!

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Diablo-hetek a Heroes of the Stormban

Alighogy Johanna bemutatkozott a Heroes of the Stormban, a Blizzard bejelentette, hogy hamarosan újabb Diablo-karakterrel bővíti a játékát, sőt egy Diablo témájú pályaval is meglepi a rajongókat.

Elstartolt a Heroes of the Storm

Mindenki számára elérhető a Blizzard MOBA-jának végleges változata, s ha már most kipróbáljuk a játékot, ingame portré és extra XP üti a markunkat. A fejlesztők látványos filmes trailerrel ünneplik a startot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét soványabbnak ígérkezik, mint a korábbiak, de PC-n azért akad egy-két fontosabb megjelenés. Érkezik az elmúlt időszak egyik legbotrányosabb játéka, és a Blizzard is új címet startoltat el.

Már mindenki játszhat a Heroes of the Stormmal

A végleges verzió premierje előtt két héttel kitárultak a Heroes of the Storm kapui, így már minden érdeklődő kipróbálhatja a Blizzard MOBA-ját. Nem kell tovább kutatni bétakulcsok után, csak egy gyors regisztráció kell hozzá.

Erős negyedévet zárt az Activision-Blizzard

A kiadó közzétette 2015 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. Most már tudjuk, hogy a Destiny és a Hearthstone együttesen egymilliárd dollárt hozott Bobby Kotickék konyhájára.