Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
1546498800

Heroes of the Storm - Imperius színre lép

Habár esport-fronton van miért aggódnia a Heroes of the Storm rajongóinak, az átlagos felhasználók kétségbeesése még korai: továbbra is érkeznek az új hősök és frissítések. Az évet nem más, mint a Diablo-franchise Imperiusa vezeti fel.
1544778043

Visszavágták a Heroes of the Storm fejlesztését

Meglepő döntést hozott a Blizzard, szorosabbra húzta a Heroes of the Storm nadrágszíját. A fejlesztők egy részét más projektekre vezényeltek át, és minden e-sporttal kapcsolatos eseményt töröltek. A támogatás viszont nem áll le.
1541259000

Heroes of the Storm - új hős és technikai újítások

A BlizzCon What's Next? előadássorozatát a Heroes of the Storm zárta. A Blizzard IP-ket egy kalap alá vevő MOBA megkapta az első saját, eredeti karakterét, Orpheát. Az új hős mellett felmerült jó néhány technikai kérdés is.
1539097200

Mal'Ganis a Heroes of the Storm következő hőse

Újabb klasszikus Warcraft-karakterrel bővül a Blizzard MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A Warcraft III-ban Mal'Ganis vezette rossz útra Arthast, most pedig a Nexus csataterein tör borsot az orrunk alá.
1538636400

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.
1534744800

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.
1530601200

Benzinszagú eventet hoz a Heroes of the Storm

Ha nem tudnánk, hogy miről van szó, azt hihetnénk, hogy egy Mad Max-játék van készülőben. A Heroes of the Storm következő eseménye, a Raiders of Warchrome egy halom új skinnel és pár hős újradolgozásával frissíti a Blizzard MOBA-ját.
1528207200

Heroes of the Storm - jön az Echoes of Alterac

Egy Warcraft-témájú eseménnyel erősít a Blizzard MOBA-ja. Új hősként érkezik Yrel, a draenei paladin, valamint egy új térképet is kapunk, amely az Alterac Pass névre hallgat majd. Ezek mellé érkezik jónéhány új skin és kozmetikai cucc is.
1523340000

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.
1523030400

Deckard Cain a Heroes of the Storm legújabb hőse

Stay awhile and listen! A hosszú monológjairól ismert öregember hamarosan megérkezik a Nexusba. A támogató hősként funkcionáló Cain életerő-elixírjeivel segíti majd társait, de tartogat pár meglepetést az ellenfelei számára is.