Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

450 milliót hozott a Destiny és a Hearthstone

Befutott az Activision legfrissebb pénzügyi jelentése, ebből látszik, hogy csak a Destiny és a Blizzard kártyajátéka 450 millió dollárt hozott a kiadónak. S akkor még az új Call of Dutyt nem is említettük.

Folyamatosan bővül majd a Heroes of the Storm

A Blizzard az ígéretei szerint folyamatosan és kifulladásig bővítené majd a Heroes of the Stormot, a fejlesztés jelenlegi tempóját pedig a végleges változat elrajtolása után is tartani szeretnék.

Heroes of the Storm - a támogatók is bétázhatnak

Igazak voltak a pletykák, tényleg vásárolhatunk Founder's Packot a Blizzard free-to-play MOBA-jához. Ha leszurkolunk negyven dollárt, az ingame javak mellett azonnal hozzáférhetünk a Heroes of the Storm bétájához.

Bétafázisba lépett a Heroes of the Storm

Kicsit elkéstünk ugyan a hírrel, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt, hogy bétafázisba lépett a Blizzard free-to-play MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A váltással együtt ki is bővült a korai tesztverzió.

Januárban indul a Heroes of the Storm zárt bétája

A Blizzard MOBA-játékáról is új részleteket osztott meg a stúdió. Többek közt a The Lost Vikings hősei is csatlakoznak a Heroes of the Storm felhozatalához, illetve már tudjuk, hogy januárban startol a zárt bétateszt.

A Metallica zárja az idei BlizzCont

A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Heroes of the Storm - alfateszt Európában is

A Blizzard bejelentette, hogy új régiókban is kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje. Hamarosan az ausztráliai és európai játékosok számára is elindul az arénaharc, csak győzzük kivárni.

Heroes of the Storm - Kerrigan akcióban

Friss előzetest kapott a Blizzard Entertainment MOBA-ja, melyben a StarCraft-sorozat szexi hősnője, Kerrigan kapta a főszerepet. Bizony, a zergek királynőjét is irányíthatjuk a Heroes of the Stormban.

Heroes of the Storm - hamarosan indul az alfateszt

A Blizzard Entertainment MOBA-ja hamarosan alfastátuszba lép, egyelőre csak az Egyesült Államokban - erősítette meg a fejlesztők illetékese. A meghívókat hamarosan szétküldik.