Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Júniusban jön a Heroes of the Storm

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a május végén egy publikus béta keretén belül mindenki számára kipróbálható Heroes of the Storm. A premierre júniusban kerül sor.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Lady Sylvanasszal bővül a Heroes of the Storm

Még egy Blizzard-bejelentés jutott mára a PAX East 2015 kapcsán: hamarosan egy új játszható karakterrel, Lady Sylvanasszal és két új térképpel bővül a Heroes of the Strom felhozatala, a rajongók legnagyobb örömére.

Lezárult a Heroes of the Storm nyereményjáték

Egy héten át tartó nyereményjátékot indítottunk, amely révén 150 olvasónkat juttattuk be a Heroes of the Storm zárt bétatesztjére. A nevezéshez mindössze három kérdésre kellett jól válaszolni.

Heroes of the Storm - megérkeztek a vikingek

A Blizzard ugyan korábban is célozgatott rá, hogy a Heroes of the Stormba a The Lost Vikings hősei is bekerülhetnek, viszont erre ténylegesen csak a minap, egy új frissítéssel került sor.

450 milliót hozott a Destiny és a Hearthstone

Befutott az Activision legfrissebb pénzügyi jelentése, ebből látszik, hogy csak a Destiny és a Blizzard kártyajátéka 450 millió dollárt hozott a kiadónak. S akkor még az új Call of Dutyt nem is említettük.

Folyamatosan bővül majd a Heroes of the Storm

A Blizzard az ígéretei szerint folyamatosan és kifulladásig bővítené majd a Heroes of the Stormot, a fejlesztés jelenlegi tempóját pedig a végleges változat elrajtolása után is tartani szeretnék.

Heroes of the Storm - a támogatók is bétázhatnak

Igazak voltak a pletykák, tényleg vásárolhatunk Founder's Packot a Blizzard free-to-play MOBA-jához. Ha leszurkolunk negyven dollárt, az ingame javak mellett azonnal hozzáférhetünk a Heroes of the Storm bétájához.

Bétafázisba lépett a Heroes of the Storm

Kicsit elkéstünk ugyan a hírrel, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt, hogy bétafázisba lépett a Blizzard free-to-play MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A váltással együtt ki is bővült a korai tesztverzió.

Januárban indul a Heroes of the Storm zárt bétája

A Blizzard MOBA-játékáról is új részleteket osztott meg a stúdió. Többek közt a The Lost Vikings hősei is csatlakoznak a Heroes of the Storm felhozatalához, illetve már tudjuk, hogy januárban startol a zárt bétateszt.