Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
1413994500

A Metallica zárja az idei BlizzCont

A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.
1404057600

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.
1403514002

Heroes of the Storm - alfateszt Európában is

A Blizzard bejelentette, hogy új régiókban is kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje. Hamarosan az ausztráliai és európai játékosok számára is elindul az arénaharc, csak győzzük kivárni.
1397282442

Heroes of the Storm - Kerrigan akcióban

Friss előzetest kapott a Blizzard Entertainment MOBA-ja, melyben a StarCraft-sorozat szexi hősnője, Kerrigan kapta a főszerepet. Bizony, a zergek királynőjét is irányíthatjuk a Heroes of the Stormban.
1393943420

Heroes of the Storm - hamarosan indul az alfateszt

A Blizzard Entertainment MOBA-ja hamarosan alfastátuszba lép, egyelőre csak az Egyesült Államokban - erősítette meg a fejlesztők illetékese. A meghívókat hamarosan szétküldik.
1391943600

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.
1383984000

Látnivalókon a Heroes of the Storm

Végre tüzetesebben is szemügyre vehetjük a Blizzard MOBA-ját, a Heroes of the Stormot - három trailert és hét screenshotot kaptunk a játékról. A bétatesztjére már lehet jelenteni.
1383912000

Heroes of the Storm - íme, az első artwork

Befutott az első artwork a Blizzard kalandos utat bejárt MOBA-jából, a képen a játékfejlesztőcég valamennyi univerzuma képviselteti magát egy-két szereplővel. További részletek jönnek a hétvégén.
1382086835

Átnevezték a Blizzard All-Starst

A fejlesztők bejelentették, hogy MOBA-játékuk ezentúl Heroes of the Storm címmel fut majd a sablonos Blizzard All-Stars helyett. A közelgő BlizzConon többet megtudunk majd a DOTA kihívójáról, addig itt egy vicces trailer róla.
1361289600

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.