Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.

Látnivalókon a Heroes of the Storm

Végre tüzetesebben is szemügyre vehetjük a Blizzard MOBA-ját, a Heroes of the Stormot - három trailert és hét screenshotot kaptunk a játékról. A bétatesztjére már lehet jelenteni.

Heroes of the Storm - íme, az első artwork

Befutott az első artwork a Blizzard kalandos utat bejárt MOBA-jából, a képen a játékfejlesztőcég valamennyi univerzuma képviselteti magát egy-két szereplővel. További részletek jönnek a hétvégén.

Átnevezték a Blizzard All-Starst

A fejlesztők bejelentették, hogy MOBA-játékuk ezentúl Heroes of the Storm címmel fut majd a sablonos Blizzard All-Stars helyett. A közelgő BlizzConon többet megtudunk majd a DOTA kihívójáról, addig itt egy vicces trailer róla.

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.

Megegyezett a Valve és a Blizzard a DOTA névről

A Blizzard nem nézte jó szemmel, hogy a Valve simán elhalászta az eredetileg Warcract III-as modként megszülető DOTA nevét. Végül azonban nem kötött ki a bíróságon ügy, a két fél megegyezett, a Valve-fél DOTA 2 pedig marad DOTA 2. Örülünk.

Június előtt jön a Diablo III, de mi lesz utána?

A jó hír az, hogy a Blizzard az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után elárulta: az év második negyedében a boltok polcaira kerülhet a Diablo várva-várt harmadik része. A rossz hír, hogy ennél bővebb információkkal nem szolgált, fogalmunk sincs, mi a helyzet a többi címmel.

Amikor a Blizzard és a Valve egymásnak esik

Ilyen ez a popszakma. A Defence of the Ancients óriási népszerűsége hisztériát szült, ma már pedig a legnagyobb játékfejlesztők civakodnak azon, hogy ők használhassák a kiegészítő címének ikonikus rövidítését, a DOTA-t. A Valve előrébb tart a jogi procedúrában, a Blizzard oldalról támad.

BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.