Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Heroes of the Storm - alfateszt Európában is

A Blizzard bejelentette, hogy új régiókban is kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje. Hamarosan az ausztráliai és európai játékosok számára is elindul az arénaharc, csak győzzük kivárni.

Heroes of the Storm - Kerrigan akcióban

Friss előzetest kapott a Blizzard Entertainment MOBA-ja, melyben a StarCraft-sorozat szexi hősnője, Kerrigan kapta a főszerepet. Bizony, a zergek királynőjét is irányíthatjuk a Heroes of the Stormban.

Heroes of the Storm - hamarosan indul az alfateszt

A Blizzard Entertainment MOBA-ja hamarosan alfastátuszba lép, egyelőre csak az Egyesült Államokban - erősítette meg a fejlesztők illetékese. A meghívókat hamarosan szétküldik.

Activision-Blizzard: ez lesz a legerősebb évünk

Adósak vagyunk még az Activision-Blizzard üzleti jelentésével, amiből az is kiderült többek között, hogy a cég úgy gondolja: az idei játékfelhozatala lesz az eddigi legerősebb és legváltozatosabb.

Látnivalókon a Heroes of the Storm

Végre tüzetesebben is szemügyre vehetjük a Blizzard MOBA-ját, a Heroes of the Stormot - három trailert és hét screenshotot kaptunk a játékról. A bétatesztjére már lehet jelenteni.

Heroes of the Storm - íme, az első artwork

Befutott az első artwork a Blizzard kalandos utat bejárt MOBA-jából, a képen a játékfejlesztőcég valamennyi univerzuma képviselteti magát egy-két szereplővel. További részletek jönnek a hétvégén.

Átnevezték a Blizzard All-Starst

A fejlesztők bejelentették, hogy MOBA-játékuk ezentúl Heroes of the Storm címmel fut majd a sablonos Blizzard All-Stars helyett. A közelgő BlizzConon többet megtudunk majd a DOTA kihívójáról, addig itt egy vicces trailer róla.

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.