Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Heroes of the Storm - mindegyik hős kipróbálható

Nem tudod mivel elütni az időt délután? Akkor rántsd le a Heroes of the Stormot, hiszen ma minden karakter ingyen kipróbálható, illetve hétfőig féláron biztosíthatod be magadnak a kedvencedet!

25 éves a Blizzard - melyik a kedvenc játékod tőle?

Tegnap ünnepelte a huszonötödik születésnapját a Blizzard Entertainment, a jeles alkalom apropóján pedig egy visszaemlékezős videót is kiadott a fejlesztőcsapat, amely számos sikerjátékkal büszkélkedhet.

Heroes of the Storm - így játszunk a kétfejű hőssel

A Blizzard még a BlizzConon jelentette be a Heroes of the Storm első olyan hősét, akit egyszerre két játékos irányíthat. Cho'gall egy kétfejű monstrum, a fejlesztők most megmutatják, hogyan kell játszani vele.

Heroes of the Storm - új hősök és arénamód

Még egy bejelentéssel adósak vagyunk a hétvégi BlizzCon kapcsán. Három új hőst, friss Battlegroundokat és egy arénamódot jelentett be a Blizzard a Heroes of the Stormhoz - kaptunk mindenről videót is.

5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.

GC 2015: A Blizzard is konferenciázik

Ilyen az én formám: a múltkor már nagy lendülettel le is mondtam mindenről, beletörődtem, hogy idén két gamescomos konferenciával kell beérnünk, erre jön a Blizzard, és bejelenti, hogy ő is tart sajtótájékoztatót.

Megérkezett Leoric a Heroes of the Stormba

A Blizzard útjára bocsájtotta a Heroes of the Storm legújabb hősét, aki nem más, mint Leoric, a csontvázkirály. A gonosz úriember a Diablo-sorozatban tűnt fel először, és leginkább a közelharcban jártas.

Heroes of the Storm teszt

A Blizzard ezúttal nem találta fel a spanyolviaszt, a Heroes of the Storm a maga módján mégis alaposan felkavarja a MOBA-stílus állóvizét. Ez a játék ugyanis mindenkinek szól, és pont ez a nagyszerű benne!

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.