Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Az emberek évente Assassin's Creedet akarnak

Ezt nem más mondta, mint a Ubisoft igazgatója, aki szerint "hülyék lennének", ha nem elégítenék ki ezt az igényt. Minden korábbi nyilatkozattal ellentétben tehát egy darabig marad az évenkénti megjelenés.

Érkezik az AC4: Black Flag Jackdaw Edition

A Ubisoft bejelentette az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza, pluszban megkapjuk a jövőben érkező tartalmakat is.

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.

Assassin's Creed - a középkori Japán felejtős

A Ubisoft bájos designere, Jade Raymond megerősítette, hogy a következő Assassin's Creed biztosan nem a feudális Japánban fog játszódni, bármennyire is szerettük volna. Ettől még persze jól is elsülhet.

Itt az önálló Assassin’s Creed IV: Freedom Cry

Már elérhető a boltokban az eredetileg DLC-nek készült Assassin’s Creed IV: Freedom Cry, amit most önállóan futtatható változatban is kipróbálhatunk. Xboxos változat előreláthatóan nem lesz.

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján, az Assassin's Creed: Arena az Assassin's Creed: Revelations helyszínére és karaktereire épít, és még február végén a boltokba kerül, ha minden igaz.

Csúszik a Wii U-s Watch Dogs

A Ubisoft is közzétette az aktuális üzleti jelentését. A cég szerint az Assassin's Creed IV jól szerepelt, és az is kiderült, hogy a Watch Dogs Wii U-s változata még többet késik, mint a többi verzió.

Hamarosan itt az Assassin's Creed: Fekete lobogó

Február közepén kerül a könyvesboltokba Oliver Bowden legújabb Assassin's Creed-témájú regénye, a Fekete lobogó. Ahogy azt a címből sejteni lehet, a legutóbbi játék, a Black Flag könyvadaptációjáról van szó.

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.

Brit toplista: hatodjára is FIFA 14

Befutott az idei év első brit toplistája, továbbra is a FIFA 14 a legkeresettebb játék a szigetországban. A Grand Theft Auto V ugyan csak az ötödik lett, de hamarosan rekordot dönthet.