Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1404381632

Nem Montrealban készül az új Assassin's Creed

A Ubisoft úgy döntött, hogy az Assassin's Creed: Unity után már nem a montreali stúdiójuk felel majd a népszerű frencsájz főbb darabjaiért, hanem egy viszonylag friss csapat Quebecben. Reméljük, profi kezekben lesz a sorozat!
1400223600

Ennyire fájt a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Komolyan rányomta a bélyegét a Watch Dogs csúszása a Ubisoft üzleti évére, a cég forgalma közel 20 százalékot csökkent éves szinten, és veszteséges is lett. Az Assassin's Creed viszont még mindig tarol.
1398852047

Ki rendezi az Assassin's Creed-filmet?

Habár januárban szóba került Daniel Espinosa is, a New Regency tárgyalásokat folytat Justin Kurzellel is a közelgő Assassin's Creed-film kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy ki dirigálja az adaptációt.
1398150000

73 milliónál az Assassin's Creed-sorozat

Most, hogy tudjuk, hányan dolgoznak a Ubisoftnál, ássuk bele magunk a kiadó legfontosabb sorozatainak eladási adataiba! A listát természetesen az Assassin's Creed vezeti, ráadásul nem kis előnnyel.
1397058794

Újraírják az Assassin's Creed-filmet

Állítólag újraírják az Assassin's Creed-film történetét, és már meg is van, hogy kikre bízták a készítők ezt a feladatot. A hírek szerint jövő augusztusban rajtolna a mozi, de nem tudni, hogy ezek után lesz-e csúszás.
1396180800

Az emberek évente Assassin's Creedet akarnak

Ezt nem más mondta, mint a Ubisoft igazgatója, aki szerint "hülyék lennének", ha nem elégítenék ki ezt az igényt. Minden korábbi nyilatkozattal ellentétben tehát egy darabig marad az évenkénti megjelenés.
1394550017

Érkezik az AC4: Black Flag Jackdaw Edition

A Ubisoft bejelentette az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza, pluszban megkapjuk a jövőben érkező tartalmakat is.
1393354800

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.
1393318854

Assassin's Creed - a középkori Japán felejtős

A Ubisoft bájos designere, Jade Raymond megerősítette, hogy a következő Assassin's Creed biztosan nem a feudális Japánban fog játszódni, bármennyire is szerettük volna. Ettől még persze jól is elsülhet.
1392897639

Itt az önálló Assassin’s Creed IV: Freedom Cry

Már elérhető a boltokban az eredetileg DLC-nek készült Assassin’s Creed IV: Freedom Cry, amit most önállóan futtatható változatban is kipróbálhatunk. Xboxos változat előreláthatóan nem lesz.