Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1444474808

Friss részletek az Assassin's Creed-filmről

Egy francia mozimagazin interjút készített a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatójával, Jean Julien Baronnet-vel, aki számos érdekességet elárult az Assassin's Creed-filmről. Többek közt azt is, hogy a Batman: Beginsről mintázták.
1444028220

Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.
1442239860

Assassin's Creed-film - képek a forgatásról

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, egy környéken élő pedig lőtt is néhány képet a díszletről, a kaszkadőrökről és a statisztákról. Fassbender még nem került elő.
1442052058

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1435250729

Itt van a Games with Gold júliusi kínálata

Bejelentette a Microsoft, milyen játékokat kapnak júliusban a Xbox Live Gold előfizetők ingyen. A Games with Gold most ünnepli második szülinapját, ezért egy fontos bejelentéssel is készült a cég.
1431514841

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.
1430658054

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
1427385905

Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.