Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

A GTA V volt a britek kedvence

A Grand Theft Auto V volt a britek kedvenc szórakoztatóipari terméke 2013-ban, a játék még a Skyfall DVD- és Blu-ray-változatát is megelőzte. Közel négymillió darabot adtak el belőle a szigetországban.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 14

Befutott az idei év utolsó brit toplistája: a győztes ezúttal is a FIFA 14 lett, utána pedig a Call of Duty: Ghosts és az Assassin's Creed IV: Black Flag következik - pont úgy, mint a múlt héten.

A FIFA 14 vitte a brit karácsonyt

Öt év kihagyás után megint a FIFA lett a karácsonyi szezon legkeresettebb játéka a briteknél, a Call of Duty legutóbbi részének csak a második helyre futotta. Az EA tizennegyedszerre viheti haza a címet.

Assassin's Creed IV - frissültek a PhysX-effektek

Az NVIDIA továbbcsiszolta az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verzióját, a legfrissebb patchnek köszönhetően sokkal látványosabbak a PhysX-hatások, mint korábban. Győződj meg róla te is!

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.

Assassin's Creed IV - PC-n késik a DLC

Bár úgy volt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je PC-n is akkor jelenik meg, mint konzolokon, a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a premiert. Elvileg csak pár napos késésről van szó.

Launch traileren az AC4: Freedom Cry

Az egykori rabszolga, Adewale remek karriert futott be kalózként, Edward Kenway elsőtisztjeként. Tizenöt évvel az alapjáték történései után hősünk már esküdt tett orgyilkos, viszont hajó és legénység nélkül találja magát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.

Amerikában eddig a PlayStation 4 vezet

Befutott az NPD Group novemberi összesítése, amely az amerikai játékpiac szoftver- és hardvereladásaival foglalkozik. A PS4-ből adtak el eddig a legtöbbet, viszont az Xbox One időarányosan jobban fogy.