Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

E3 2017: Nem áll le a Dying Light támogatása

A Techland a PCGamesN magazinnak erősítette meg, hogy nem hagyják parlagon a több mint két éve megjelent zombis játékukat. Az elkövetkezendő két évben 10 kisebb DLC-t adnak ki hozzá - teljesen ingyenesen.

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Kiadót alapított a Techland is

A Dead Island és a Dying Light fejlesztője játékkiadásba vágta a fejszéjét. A lengyel cég azt tervezi, hogy minden évben két nagy multiplatform és négy digitális címet ad ki. Hamarosan fény derül az első játékukra is.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Két új játékot is fejleszt a Techland

A Dying Lightot és a Dead Island-sorozatot fejlesztő Techland vezetője, Pawel Marchewka elárulta, csapata két új játékon dolgozik. Az új projektek két-három éven belül jelennének majd meg.

Legalább év végéig támogatják még a Dying Lightot

Nemrég jelent meg a Dying Light óriás DLC-je, a The Following, mely rengeteg újdonságot hozott a játékba. A fejlesztők most megígérték, hogy legalább 2016 végéig támogatják még a játékot.

Így fut konzolokon és PC-n a felújított Dying Light

Múlt héten megjelent a Dying Light: Enhanced Edition és vele együtt a The Following DLC, mely jelentős újításokat hozott a játékba technikai fronton is. A Digital Foundry letesztelte, hogyan is fut a felújított játék.

Dying Light - a 10 millió dolláros gyűjtői kiadás

A Dying Light készítőit eddig sem kellett félteni, ha elborult gyűjtői kiadások kitalálására került sor, a mostani agymenésük azonban minden képzeletünket felülmúlta.

Dying Light - trailer Valentin-napra

A Techland stílusosan ünnepli a szerelmesek napját: egyrészt van egy új romantikus előzetesünk, másrészt mindenki kap a játékban egy Valentin-nap témájú számszeríjat. "Bolt of love?"

Launch traileren a Dying Light: The Following

Holnap végre kiderül, hogy mennyit változott a Dying Light egy év alatt, hiszen érkezik a zombis cím első nagyobb tartalmi frissítése, a The Following. A csomag esszenciáját az utolsó előzetes remekül visszaadja.