Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Kinectes játékon dolgozik a Remedy?

Úgy látszik, az Alan Wake finn fejlesztői maguk is elismerik a Microsoft mozgásérzékelős technológiájában rejlő lehetőségeket, a legutóbbi állásajánlatukból legalábbis ezt szűrhetjük le. Minden jel szerint a Remedy következő játéka ki fogja használni a Kinect adottságait.

A Remedy sem számított ennyi fejlesztésre

A stúdió most már elismeri, hogy túl korán mutatták be az Alan Wake-et, és gyakorlatilag ugyanabba a csapdába estek, mint annak idején a Max Payne-nel. Ettől függetlenül a csapatban mindenki elégedett azzal, amit végül letettek az asztalra, s büszkék magukra.

Alan Wake: The Writer DLC teszt

Pár hónappal ezelőtt a számomra mesterműnek számító Alan Wake kibővült egy extra fejezettel. Eljött hát az ideje, hogy nagyító alá vegyük a következőt is, mellyel elvileg véget fog érni az első évad, és könnyen lehet, hogy akárcsak a valódi sorozatoknál, ez fog dönteni a folytatás sorsáról is…

Új konzoljátékon dolgozik a Remedy

És akkor kezdődhetnek az összeesküvés-elméletek: a Remedy a minap egy új álláshirdetést tett közzé, melyben több embert is keresnek a következő nagy konzoljátékukhoz. Vajon már az Alan Wake 2 készül vagy a finn srácok valami teljesen újba kezdtek bele?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.

Kedden jön az Alan Wake: The Writer

A The Writer végre pontot tesz az Alan Wake első évadának végére, ennek örömére pedig a Remedy kiadott még egy előzetest is, amitől én személy szerint telepakoltam a gatyámat. A folytatásról egyelőre nincs hír, de reméljük, hogy az író története itt még nem ér véget.

Alan Wake - októberben jön a The Writer

Októberben válik letölthetővé az Alan Wake második, s egyben utolsó DLC-je, a The Writer. Az első évad ezzel véget ér, a finálé után nincs más dolga az egyszeri rajongónak, mint szorítani azért, hogy a Microsoft zöld utat adjon a második évadnak - de addig is: ideje véget vetni ennek a rémálomnak...