Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1445272241

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.
1444474808

Friss részletek az Assassin's Creed-filmről

Egy francia mozimagazin interjút készített a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatójával, Jean Julien Baronnet-vel, aki számos érdekességet elárult az Assassin's Creed-filmről. Többek közt azt is, hogy a Batman: Beginsről mintázták.
1444028220

Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.
1442239860

Assassin's Creed-film - képek a forgatásról

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, egy környéken élő pedig lőtt is néhány képet a díszletről, a kaszkadőrökről és a statisztákról. Fassbender még nem került elő.
1442052058

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1436526000

Ubisoft: látszott a negyedéven a Watch Dogs hiánya

Látványosan visszaesett a Ubisoft első negyedéves forgalma, ami tulajdonképpen nem meglepő, hiszen nemhogy Watch Dogs-kaliberű címe, de megjelenése sem volt az elmúlt három hónapban.
1436279431

A Ubisoft nem butítja le többé a grafikát

A francia kiadót az elmúlt években számos kritika érte, mivel a Watch Dogs és az Assassin's Creed: Unity grafikája közel sem volt olyan, mint a megjelenés előtti kedvcsinálókon. A Ubisoft ezen szeretne változtatni.
1433607708

Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.
1431514841

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.