Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Bemutatkozik a Gears of War 4

Ahogy azt reméltük, duplázott a Microsoft, és nem csak az első Gears of War felújított változatát jelentette be, hanem a Gears of War negyedik részét is. Az anyag Xbox One-exkluzív, és 2016-ban jön.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

E3 2015: Gears of War bejelentésre számíthatunk

Hétfőn végre kezdetét veszi az idei E3, ahol a Microsoft konferenciáján jó eséllyel végre bemutatkozik az új Gears of War is. Az új részt a nemrég nevet váltott, most már The Coalition néven futó csapat hegeszti.

E3 2015: Ezeket a játékokat várjuk mi

Gyors közvélemény-kutatást végeztünk a szerkesztőségben, és összeszedtünk egy tízes listát, rajta azokkal a játékokkal, amelyekre mi a leginkább kíváncsiak vagyunk az idei E3 kapcsán.

Nevet váltott a Black Tusk Studios

Az új Gears of War fejlesztője immáron The Coalition névre hallgat. A stúdió fejese, Rod Fergusson szerint ez az elnevezés jobban hangsúlyozza azt a tényt, hogy a csapatban változatos tehetségek dolgoznak együtt.

Gears of War - az új rész nem jön Xbox 360-ra

Jack Felling, a Black Tusk munkatársa a múltkor kiposztolt motion capture kép után ezúttal egy rajongói kérdésre válaszolt, megerősítve, hogy búcsút inthetünk az Xbox 360-as változatnak, a játék csakis Xbox One-ra fog megjelenni.

Teaselik az új Gears of Wart is

Habár az új Gears of Warról még mindig nem tudunk semmi konkrétat, úgy néz ki, a fejlesztők lassacskán elkezdik csepegtetni az infókat. Kezdésként egy fotót tudunk mutatni nektek a motion capture munkálatokról.

Infók érkeztek a következő Gears of Warról

Az Xbox feje, Phil Spencer megosztott néhány gondolatot a Black Tusk által gondozott Gears of War következő epizódjáról, mely során szó esett arról is, hogy a játék milyen elvek és tapasztalatok alapján formálódik.

Ilyen lett volna a Gears of War RTS

Egy kiszivárgott videón nézhetjük meg, hogyan nézett volna ki a Gears of War Tactics névre hallgató, soha be nem fejezett stratégiai játék. A címet állítólag a Kinect segítségével irányíthatták volna a játékosok.