Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Gears of War 4 - újra megvillan a PC-s verzió

Nagy kár, hogy az idei PAX Westen kipróbálható változatot korábban már mi is láthattuk, hiszen az idei Comic-Con rendezvényen pont ugyanezt a demót mutogatták. Igaz, az az Xbox One-os verzió volt.

Gears of War 4 - traileren az új hordamód

Az új Gears of Warban visszatér a közönségkedvenc hordamód, melyen komoly változtatásokat eszközöltek a fejlesztők. Immár karakterosztályok és különféle képességek színesítik a repertoárt, valamint építkezhetünk is.

Gears of War 4 - ilyen lesz a Reclaimed térkép

A Gears of War 4 esetében egy ideje a fókusz átkerült a játék kampányának népszerűsítésére, de nem szabad a multiplayer módról sem megfeledkezni. Szerencsére az IGN le is csapott egy új bemutatóra.

GC 2016: Tíz perc a PC-s Gears 4-ből + gépigény

A Gamescomot sem ússzuk meg Gears of War 4 nélkül, hosszú gameplay videót kaptunk a játék PC-s változatából és a gépigényt is megkaptuk hozzá. A felvétel akár 4K-ban is megcsodálható, csak győzzed kapkodni a fejed!

Gears of War 4 - mit kapnak még az előrendelők?

A Microsoft további bónuszcuccokkal kedveskedik a Gears of War 4 előrendelői számára. Dióhéjban három multis karakterskin és két fegyverskin lesz a jutalmunk, ezen kívül bemutatkozott egy új többjátékos pálya.

Gears of War 4 - 8 perc tömény akció

Az IGN jóvoltából befutott egy vadonatúj Gears of War 4-kampánykedvcsináló. A friss felvétel ezúttal mellőzi az időjárás pusztításának bemutatását, helyette inkább egy eddig ismeretlen ellenfélről rántja le a leplet.

Gears of War 4 - ezt tudja a PC-s verzió

A The Coalition csapata korábban megígérte, hogy a Gears of War 4 a "legjobb PC-s élményt" kínálja, most pedig elárult néhány konkrétumot a számítógépes verzióról. A nyitott framerate és a 4K-támogatás csak a jéghegy csúcsa.

Készül a Gears of War-film?

Tegnap elrajtolt az idei Comic-Con, ahol többek között az új Gears of Wart készítő The Coalition is tartott egy külön panelt. Szerencsére Rod Fergusson, a csapat vezetője is jelen volt, és ha már ott járt, megosztott pár érdekességet.

Hét percen át mozog a Gears of War 4

Ezen a héten rendezik meg San Diegóban a Comic-Cont, ahol a Gears of War 4 is kipróbálható lesz. Sok rajongó sajnos nem juthat el az eseményre, ezért a Microsoft egy közel hétperces játékmenet-videóval kárpótolja őket.

Xbox One S - hivatalos a Gears of War 4-es bundle

Igaznak bizonyultak a pletykák, tényleg jön a Gears of War 4-es Xbox One S-konzolcsomag. A 2 TB-os masina bíbor színben pompázik, és egy lézer-gravírozott karomnyommal díszítik.