Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Gears of War 4 - novemberben új pályák jönnek

November első napján debütál a Gears of War 4 első térképcsomagja, ami a Gears of War 3 két legjobban kedvelt helyszínét, a Checkoutot és a Drydockot hozza vissza.

Brit toplista: itt vannak a PlayStation VR-címek

Múlt héten megjelent a PlayStation VR, melyhez természetesen új játékok is érkeztek, és több helyet is elfoglaltak a brit toplistán. Az első helyen ezúttal is a FIFA 17 trónol, utána pedig az újonc Gears of War 4 jön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Már játszható a Gears of War 4

Ha már megvetted az Ultimate kiadást, tegnap óta nyüstölheted a Gears of War 4-et. A többiek csak a hivatalos premierkor, azaz október 11-én csatlakozhatnak a mókához. Kiderült, mennyit fejlődött a grafika.

Gears of War 4 teszt

Huszonöt évvel járunk a harmadik rész eseményei után. Sera népe már csak a megemlékezésekből és a veteránok történeteiből ismerheti meg, milyen is volt a nagy háború. A nyugalmas éveknek azonban hamar vége szakad.

Úgy néz ki, elkészülhet a Gears of War-film

Közel tíz éve jelentették be először, hogy filmet készítenének a Gears of War alapján, ahogy azonban a mellékelt ábra is bizonyítja, a munkálatok nem haladtak éppen zökkenőmentesen. Ezúttal maga Rod Fergusson hozta a jó híreket.

Gears of War 4 - lesz első napi javítás

De csak azoknak kell letölteniük, akik a lemezes verzióval játszanak, ha a digitális változatot töltöd le, akkor a patchet alapból tartalmazni fogja a kliens. Ezenkívül új konzolcsomagot leplezett le a Microsoft.

Gears of War 4 - beleleshetsz az első 20 percbe

A Gears of War 4 megjelenése már itt van a küszöbön, de a Microsoft csak nem akarja kihűlni a marketinggépezetet. Ha nem bírsz várni a premierig, ne habozz, látványos percekben lesz részed!

Elkészült a Gears of War 4

A tegnapi fergeteges launch trailer kiadása után a The Coalition csapata elhintette, hogy végre aranylemezre került a Gears of War 4 PC-n és Xbox One-on. Most már szinte biztosan boltokba kerül a játék a tervezett időpontban.

Launch traileren a Gears of War 4

Habár még 22 nap hátravan a Gears of War 4 premierjéig, a Microsoft már most fellőtte a netre a játék launch trailerét. A kampányból lopott pillanatoknak a Metallica Nothing Else Matters című száma szolgáltatja a talpalávalót.