Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

E3 2016: A Gears of War 4 is ott lesz

Persze ez nem meglepő. Minden bizonnyal a Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb durranása lesz a The Coalition fejlesztésében készülő negyedik Gears of War.

Gears of War 4 - tönkretette volna az Epicet

Egy kicsit mindenki meglepődött, amikor az Epic Games eladta a Gears of War-sorozatot a Microsoftnak, pedig a fejlesztőcsapatnak minden oka megvolt erre: egész egyszerűen már nem érte meg nekik folytatni a címet.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

Gears of War 4 - előbb indulhatsz háborúba

Frissült a Gears of War 4 Xbox Store-os adatlapja, így kiderült, ha a játék Ultimate Edition kiadását választod, akkor négy nappal hamarabb bújhatsz JD Fenix bőrébe, hogy swarmokra vadássz.

Gears of War 4 bétateszt

Javában zajlik a Gears of War 4 bétája, így a múltkori méretes előzetesünk után már nem csak a kampányról, de a játék online szegmenséről is be tudunk számolni.

Gears of War 4 - ilyen lesz a publikus multiplayer

Jövő héten rajtol a Gears of War 4 nyílt bétatesztje, így a Microsoft és a The Coalition összedobott egy hangulatos, minden információt tartalmazó trailert, ami a multiplayer főbb tudnivalóit foglalja össze.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.

Gears of War 4 - a kampány 30 fps-sel fut majd

Rod Fergusson megerősítette, hogy a Gears of War 4 fejlesztése során hasonló teljesítményt céloztak meg, mint a Gears of War: Ultimate Edition esetében: azaz a kampány 30, a multi pedig 60 fps-sel fog futni.

Gears of War 4 - tippek a bétához

Holnap kezdődik a Gears of War zárt bétája, melyet pár nap múlva egy nyílt teszt is követni fog. A fejlesztők úgy gondolták, hogy tippekkel készítik fel a játékosokat a harcokra.

Gears of War 4 - lesznek mikrotranzakciók

Rod Fergusson, a The Coalition vezetője a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, lesznek mikrotranzakciós lehetőségek a Gears of War 4-ben. A megvásárolható cuccok viszont csak kozmetikai kiegészítőket takarnak.