Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Így fest a Gears of War 4 bétája

A jövő héten indul a Gears of War 4 multis bétatesztje, de már most belenézhetünk két gameplay videó erejéig. Az elsőben egy brutális kivégzési animációt is végigizgulhatunk, erős gyomor ajánlott.

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.

Gears of War 4 - ismerős arc az új trailerben

Az éjszaka folyamán új CG-trailer érkezett a Gears of War negyedik részéhez. A rövid sztorielőzetes kapocsként szolgál az eredeti trilógia és a folytatások között, így többek között Marcus Fenix is feltűnik benne.

Pontos dátumot kapott a Gears of War 4

A Microsoft végre bejelentette, hogy mikor érkezik meg a tavalyi E3-on leleplezett Gears of War 4. Egy kicsit várni kell még, de ebben a hónapban egy bétateszt keretében kipróbálhatjuk a játékot.

Gears of War 4 előzetes

Huszonöt évvel a Serán történtek után sem javult a helyzet. Az emberiséget a kihalás fenyegeti, és miközben a természettel viaskodunk, felüti a fejét egy vadonatúj rémálom is.

Gears of War 4 - egy ideig az Epic dolgozott rajta

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gears of War alapjait az Epic Games tette le még azelőtt, hogy a Microsoft felvásárolta volna a sorozatot. Állítólag közel fél évig dolgoztak a játékon.

Gears of War 4 - jövő hónapban rajtol a béta

A Microsoft és a The Coalition megerősítette, hogy április közepén, két fázisban rajtol majd el a Gears of War 4 korábban beharangozott bétatesztje. Szerencsére nem csak a Gears of War: Ultimate Edition vásárlói játszhatnak majd vele.

Ropogós képeken a Gears of War 4

Nagy héten vannak túl a Gears of War-rajongók, hiszen egy raklapnyi friss infót kaptak a folytatásról a Game Informer jóvoltából, ám az új látnivalókra eddig kellett várniuk. A screenshotok is a magazin előzeteséből származnak.

Gears of War 4 - nem kizárt, hogy PC-re is jönni fog

Az áprilisi Game Informerben mutatkoztak be a tavalyi E3-on leleplezett negyedik Gears of War hősei, illetve a játék első részleteiről és információiról is innen értesülhettünk. Most újabb érdekességek láttak napvilágot.

Marcus Fenix fiát is irányítjuk a Gears of War 4-ben

A Game Informer legfrissebb számának címlapsztorijából kiderült, hogy a Gears of War 4 sztorija 25 évvel a harmadik rész eseményei után játszódik, és Marcus Fenix fiát is irányíthatjuk benne. Ám csak kétfős co-op módot kapunk.