Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Gears of War 4 - a jövő héten jön a próbaváltozat

A jövő héten élesedik a Gears of War 4 tízórás ingyenes próbaváltozata, így ha eddig kimaradt a The Coalition alkotása, itt a remek alkalom a pótlásra. Akiknek már megvan a játék, egy nagy frissítésnek örülhetnek.

Írót kapott a Gears of War-film

A kisebb csend ellenére sínen van az egy ideje már tervezett Gears of War-film, ami a Deadline értesülései szerint végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar írójának, Shane Salernónak a személyében.

Gears of War 4 - jöhetnek a cross-platform meccsek

A Gears of War negyedik felvonását készítő The Coalition a játék hivatalos oldalán megerősítette, hogy hamarosan formálisan is összeeresztik a PC-s és Xbox One-os Gears of War 4-tábort.

Gears of War 4 - elstartolt a cross-platform multi

Egy próbahétvége erejéig tavaly decemberben már összeeresztette a Windows 10-es és az Xbox One-os játékosokat a Microsoft, mostantól viszont állandó közös játéknak örülhetünk, ha rábökünk a Social Quickplay menüpontra.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Gears of War 4 - végre közös játék PC-n és Xboxon

A Coalition elhintette, hogy a hétvégén tesztjelleggel összeeresztik a PC-s és Xbox One-os játékosokat a Gears of War 4 kompetitív multiplayerében. Végre kiderül, hogy egérrel és billentyűzettel, vagy kontrollerrel jobb harcolni.

Új Duke Nukemet jelent be a Gearbox?

Minden jel szerint nagy bejelentésre készül a Gearbox Software, legalábbis a stúdió fejese, Randy Pitchford erre utalt a Twitter-csatornáján. Egy rajongó kérdésére válaszolva úgy tűnik, Duke Nukem visszatér.

Amerikai toplista: a Battlefield 1 vitte az októbert

Az erős októberi játékfelhozatal hajtotta az amerikai játékpiacot a múlt hónapban, míg a hardver- és a kiegészítőeladások csökkentek éves szinten, a játékok szegmense 31 százalékos növekedést tudhat maga mögött.

Tízéves lesz a Gears of War-sorozat

A jövő héten ünnepli tizedik születésnapját a Gears of War-frencsájz. A Microsoft egy ingyenes DLC-vel készül a jeles napra, egy régi karakterre és skinekre tehetünk szert, ha ügyesek vagyunk.

Windows 10 - akár offline is játszhatunk majd

Zavart, hogy internetkapcsolat nélkül nem tudsz játszani a Gears of War 4-gyel vagy a Forza Horizon 3-mal? Megérkezett a megoldás, a Microsoft ugyanis végre offline módot is kínál a Windows 10-es játékokhoz.