Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Gears of War 4 - lehengerlő látványt ígér a Coalition

Az E3-as bemutató óta nem sokat hallottunk a Gear of War 4-ről, azon kívül, hogy többször is előkerült a hírekben az állítólagos PC-s port. Nemrég a fejlesztőcsapat Coalition fejese mesélt a The Official Xbox Magazine-nak a munkálatokról.

A Forza 6 és a Gears of War 4 is jön PC-re?

Masszív pletyka esett be késő délutánra. A WPDang illetékesei szerint a Quantum Break PC-s verziója csak a kezdet, a Microsoft további Xbox One-os címeket hoz el Windows 10-re. Köztük a Forza Motorsport 6-ot és a Gears of War 4-et.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Gears of War 4 - már ősszel játszhatunk vele

A hétvégi Gears of War Pro League Champions esemény alatt tartott livestream során a Microsoft egyik képviselője megerősítette, hogy a tervezett 2016 vége helyett korábban, valamikor ősszel jön az új Gears-epizód.

Ilyen volt a Microsoft karácsonya, és ez jön idén

Az Xbox márka rekordokat döntött az ünnepi időszakban. A legfontosabb first-party címek immáron 1 millió eladott példány felett járnak, és a játékosok többet játszottak, mint egy éve. Tovább menetel a Windows 10 is.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Gears of War 4 - PC-re is készül?

Nagyon úgy néz ki, hogy a brit GAME idő előtt lelőtte, hogy az idei E3-on bejelentett Gears of War 4 nem Xbox One-exkluzív lesz, a játék frissen fellőtt adatlapja szerint ugyanis PC-re is meg fog jelenni.

Miért csak az első Gears of Wart újítják fel?

A Halo: The Master Chief Collection után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért csak a Gears of War első részét újítja fel a Microsoft és a The Coalition. Nos, a válasz tulajdonképpen nem meglepő: mert ez fért bele.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!