Gears of War 4 PC, XBOXONE

A The Coalition Gears of Warja - ezúttal az Epic nélkül.
Típus: Akció, TPS

Ütős lesz a Gears of War 4 különleges kiadása

Ha hajlandó vagy 130 dollárt kifizetni a Gears of War 4: Loot Crate Editionért, akkor a játék digitális példánya mellett tiéd lehet a jó öreg Lancer fegyver replikája is. Kisebb igényekkel, olcsóbban is megúszhatod.

A Splash Damage is kínai kézbe került

Ugyanaz a cég vette meg őket, amelyik a Digital Extremesbe is befektetett, és amúgy a csirkehúspiacon tevékenykedik. Nem vicc: utóbbi költségei miatt döntöttek úgy, hogy a videojátékokkal biztosítják be magukat.

Gears of War 4 - így csaphatunk le az előző részekre

A Microsoft végre tisztázta, hogy a leendő Gears of War 4-tulajok hogyan juthatnak hozzá a sorozat korábbi részeihez teljesen ingyen. Az már biztos, hogy nem szükséges előrendelni a címet.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Gears 4 - a korábbi részeket is megkapjuk

Rod Fergusson, a The Coalition fejese a Twitteren erősítette meg, miszerint a Gears of War 4 vásárolói ingyen megkapják a sorozat korábbi részeit. Még nem tiszta, hogy az ajánlat meddig él.

E3 2016: Infók a Gears of War 4 hordamódjáról

A Gears of War legújabb részében is játszható lesz a második felvonás népszerű játékmódja, a Horde. A multiplayer kihívás első részleteit a fejlesztésért felelős The Coalition vezetője, Rod Fergusson árulta el.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: PC-re is jön a Gears of War 4

Rod Fergusson, a The Coalition fejese a Microsoft konferenciáján hintette el, hogy Windows 10-re is megjelenik a Gears of War 4, ráadásul egy brutálisan látványos gameplay videót is hozott magával.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Tovább szépül a Gears of War 4 multija

A tavasszal látott Gears of War 4 multiplayer béta kapcsán a leggyakrabban visszatérő kritika a játék küllemét érte. Tisztában volt ezzel a The Coalition is, így Rod Fergusson a Twitteren jelezte, a munka nem állt meg.