Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

Mortal Kombat - megvan, ki alakítja Sonyát és Kanót

A The Hollywood Reporter jelentése szerint nagyon jól halad a Mortal Kombat-film rebootjának szereplőválogatása, így most már az is biztos, hogy ki alakítja majd Sonya Blade-et és örök nemezisét, Kanót.

Már javában készül a Mortal Kombat XI?

Ha igazak a pletykák, akkor egy mexikói szinkronszínész a kelleténél jóval többet kotyogott ki. Könnyen elképzelhető, hogy a NetherRealm már javában dolgozik a következő Mortal Kombat-játékon.

25. születésnapját ünnepli a Mortal Kombat-sorozat

Hihetetlen, de huszonöt éve már, hogy 1992-ben megjelent a Mortal Kombat-sorozat első része. A '90-es évek bunyós játékait alapvetően meghatározó széria pedig ennyi év elteltével is ugyanolyan szórakoztató. Boldog születésnapot!

Már tudjuk, ki rendezi a Mortal Kombat-filmet

Végre következő fokozatba kapcsoltak a Mortal Kombat-reboot munkálatai, a New Line Cinema már megtalálta hozzá a rendezőt is. Az úriember ismerős lehet a számodra, legalábbis ha szeretsz trailereket nézni.

Októberben jön a PC-s Mortal Kombat XL

A NetherRealm végre megerősítette a PC-s Mortal Kombat XL megjelenési dátumát. A minden földi jóval megpakolt kiadásra október elején csaphatunk le, ráadásul a portot a tapasztalt Qloc rakja össze.

Már ki is próbálható a PC-s Mortal Kombat XL

A teaserek után nem sokkal hivatalosan is megerősítette Ed Boon és csapata, hogy PC-re is megjelenik a Mortal Kombat XL. Mi több, a játék ki is próbálható a hétvégén egy bétateszt keretein belül!

Mégis megjelenhet PC-re a Mortal Kombat XL?

Tény, a Mortal Kombat X karrierje nem indult túlzottan fényesen a platformon, mégis meglepte a rajongókat a Warner azon döntése, hogy az összes eddigi DLC-t felvonultató XL csak a konzolosok kiváltsága lesz.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.