Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!

Mortal Kombat X - kipróbálhatóak az új hősök

Ha még gondolkodsz a Kombat Pack 2 megvásárlásán, van egy jó hírünk. A hétvégén kipróbálható a csomag összes karaktere, azaz Leatherface, Triborg, Bo' Rai Cho és a Xenomorph is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.

Mortal Kombat X - márciusban ingyenes DLC jön

Ha középkori témájú cuccokba öltöztetnéd kedvenc harcosaidat a Mortal Kombat X-ben, akkor bizonyára örülni fogsz a márciusban élesedő DLC-nek, amit minden játékos ingyen tölthet majd le.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Mortal Kombat X - PC-re nem jön több DLC

A NetherRealm és a Warner Bros. tegnap megerősítette, hogy nem csak a tegnap bejelentett Mortal Kombat XL, de a játékhoz készülő összes jövendőbeli DLC, így a Kombat Pack 2 sem lesz elérhető PC-n.

Mortal Kombat X - érkezik a felhizlalt XL-kiadás

A Warner Bros. Interactive Entertainment megerősítette, hogy márciusban mutatkozik be a Mortal Kombat X felturbózott kiadása. A Mortal Kombat XL mindent tartalmazni fog, ami eddig megjelent a játékhoz.

Mortal Kombat X - lássuk az újoncokat!

Gameplay előzetes érkezett a Mortal Kombat X-hez, amely a második Kombat Pack harcosait hivatott bemutatni: többek között Leatherface-t és az Alien xenomorfját is láthatjuk bunyó közben.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

TGA 2015: Mortal Kombat X - íme, az új harcosok

Az ígéreteknek megfelelően a The Game Awardson mutatkoztak be a Mortal Kombat X új harcosai. Az elsőhöz hasonlóan a második Kombat Pack is négy karaktert vonultat fel, közülük kettő vendégszereplő.

Új teaserek jöttek a héten várható bejelentésekhez

Sűrűnek ígérkezik a The Game Awards és a PlayStation Experience programja is, a szervezők folyamatosan csepegtetik a teasereket a várható bejelentésekkel kapcsolatban. Összeszedtünk belőlük egy újabb csokrot.