Mortal Kombat X PC, PlayStation, Xbox

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
1472209200

Már ki is próbálható a PC-s Mortal Kombat XL

A teaserek után nem sokkal hivatalosan is megerősítette Ed Boon és csapata, hogy PC-re is megjelenik a Mortal Kombat XL. Mi több, a játék ki is próbálható a hétvégén egy bétateszt keretein belül!
1472131680

Mégis megjelenhet PC-re a Mortal Kombat XL?

Tény, a Mortal Kombat X karrierje nem indult túlzottan fényesen a platformon, mégis meglepte a rajongókat a Warner azon döntése, hogy az összes eddigi DLC-t felvonultató XL csak a konzolosok kiváltsága lesz.
1458324002

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.
1457254814

Mortal Kombat X - kipróbálhatóak az új hősök

Ha még gondolkodsz a Kombat Pack 2 megvásárlásán, van egy jó hírünk. A hétvégén kipróbálható a csomag összes karaktere, azaz Leatherface, Triborg, Bo' Rai Cho és a Xenomorph is.
1456738920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.
1456398000

Mortal Kombat X - márciusban ingyenes DLC jön

Ha középkori témájú cuccokba öltöztetnéd kedvenc harcosaidat a Mortal Kombat X-ben, akkor bizonyára örülni fogsz a márciusban élesedő DLC-nek, amit minden játékos ingyen tölthet majd le.
1455288265

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.
1453395600

Mortal Kombat X - PC-re nem jön több DLC

A NetherRealm és a Warner Bros. tegnap megerősítette, hogy nem csak a tegnap bejelentett Mortal Kombat XL, de a játékhoz készülő összes jövendőbeli DLC, így a Kombat Pack 2 sem lesz elérhető PC-n.
1453312800

Mortal Kombat X - érkezik a felhizlalt XL-kiadás

A Warner Bros. Interactive Entertainment megerősítette, hogy márciusban mutatkozik be a Mortal Kombat X felturbózott kiadása. A Mortal Kombat XL mindent tartalmazni fog, ami eddig megjelent a játékhoz.
1452621600

Mortal Kombat X - lássuk az újoncokat!

Gameplay előzetes érkezett a Mortal Kombat X-hez, amely a második Kombat Pack harcosait hivatott bemutatni: többek között Leatherface-t és az Alien xenomorfját is láthatjuk bunyó közben.