Mortal Kombat X PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Mortal Kombat, és brutál formában van!
Típus: Akció, Verekedõs

Frissítve: Mortal Kombat X - jönnek az új karakterek

A Mortal Kombat-sorozat atyja, Ed Boon saját Twitter-oldalán hintette el, hogy érkezik a Kombat Pack 2, ami vadonatúj karaktereket csap hozzá a Mortal Kombat X eddigi kínálatához. A nagy bejelentésre elvileg ma kerül sor.

Mortal Kombat X - nem jön az előző generációra

Oly sok halasztás után a Warner Bros. kibökte: nem adják ki a Mortal Kombat X PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadását, a port ugyanis nem tudja hozni a kiadó által elvárt minőségi szintet.

Visszatér a mozikba a Mortal Kombat?

A The Tracking Board internetes magazin egyik riportja szerint a New Line Cinema egyre eltökéltebb a Mortal Kombat mozifilmmel kapcsolatban, így nem rég szerződtették a Halálos iramban 7 rendezőjét, James Want.

Mortal Kombat X - további karakterek jöhetnek

A Mortal Kombat X szezonbérletesei tegnap óta tölthetik a Kombat Pack utolsó karakterét, Tremort. Egy livestream során elejtett információ alapján azonban arra lehet következtetni, hogy nem ő lesz az utolsó bunyós.

Mortal Kombat X - holnap érkezik Tremor

Habár Tremorral már találkozhattunk a Mortal Kombat-sorozatban, teljes értékű játszható harcosként csak most fog debütálni: holnap érkezik a Mortal Kombat X utolsó szezonbérletes DLC-karaktere.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.

Mortal Kombat X - utolsó előzetesen a Predator

A Mortal Kombat X szezonbérletesei már a mai naptól harcba küldhetik a precíz, kíméletlen gyilkológépet. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia, nekik csak jövő héten lesz elérhető a pakk.

Mortal Kombat X - érkezik a Predator

A szokásoknak megfelelően a Kombat Pack tulajdonosai hamarabb, már a jövő héten kipróbálhatják az új DLC-karaktert. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia.

Mortal Kombat X - akcióban a Predator

Júliusban érkezik a Mortal Kombat X következő DLC-karaktere, aki nem más lesz, mint a Predator. Az új vendégszereplőt most akció közben is megcsodálhatjuk, az áldozata épp Jason Voorhees.

Amerikai toplista: itt is tarolt a The Witcher III

Közzétette az NPD Group a szokásos elemzését az amerikai játékpiac elmúlt havi teljesítményéről. Megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb hardver, a játékok között pedig a The Witcher III nyert.