Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

10 percen át mozog a PS4-es Tomb Raider

Kissé ugyan megkésve, de nyilvánosságra hozták a Rise of the Tomb Raider gamescomos bemutatóját. Ebben a PS4-es változatot vehetjük szemügyre, valamint az újdonságokból is kapunk egy kis ízelítőt.

Új direktor bábáskodik a Tomb Raider-játékok felett

A Crystal Dynamicsnek nyolc hónapba telt megtalálni Brian Horton utódját. A Tomb Raider-frencsájz felett immáron Ian Milham bábáskodik, aki korábban a Visceralnál dolgozott. Ő volt a Battlefield: Hardline kreatív direktora.

Rise of the Tomb Raider - irány a Croft-birtok!

Új kedvcsináló érkezett a Rise of the Tomb Raider szülinapi tartalmaihoz. A kiegészítők ajándékba járnak majd a játék PS4-es változata mellé, míg a többiek a szezonbérlet birtokában vagy külön csaphatnak le rájuk.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

Rise of the Tomb Raider - Lara fagyos kalandja

Japán nyelvű, de így is nagyon hangulatos játékmenet-előzetest kapott az ifjú Lara Croft legutóbbi kalandja, a Rise of the Tomb Raider. A videó természetesen a közelgő PlayStation 4-es változat kapcsán érkezett.

Rise of the Tomb Raider - ezért rendeld elő PS4-en

Ha a tengernyi extra nem lenne elég, már csak azért is megéri előrendelni a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration digitális példányát PS4-en, mert akkor tutira megkapjuk a Tomb Raider: Definitive Editiont is.

Rise of the Tomb Raider - 20 perc a co-op módból

Nemrég jelentették be, hogy októberben PS4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, ráadásul ezzel együtt egy új DLC is érkezik. A Blood Tiesban egy új kooperatív mód is helyet kap, ezt nézhetjük meg most egy gameplay videóban.

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.

Hivatalos: októberben jön a PS4-es Tomb Raider

Igaznak bizonyultak a pletykák, a Square Enix bejelentette, hogy októberben jelenik meg a Rise of the Tomb Raider PS4-es változata. A PlayStation-kiadás rengeteg extrával, új DLC-vel és PS VR-támogatással jön.

Októberben jön a PS4-es Tomb Raider?

Ismét megerősítést nyert, hogy már idén megkapjuk a régóta ígért PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raidert. Ha hinni lehet az olasz GameStopnak, akkor a premierre most októberben kerül majd sor.