Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Shadow of the Tomb Raider - Lara Croft új kalandja?

Azt már a tavalyi Gamescom óta tudjuk, hogy a Crystal Dynamics fejlesztésében újraindított Tomb Raider-sorozat trilógiává bővül. Nagyon úgy néz ki, hogy most már azt is tudjuk, mi lesz a következő rész címe.

Brit toplista: itt vannak a PlayStation VR-címek

Múlt héten megjelent a PlayStation VR, melyhez természetesen új játékok is érkeztek, és több helyet is elfoglaltak a brit toplistán. Az első helyen ezúttal is a FIFA 17 trónol, utána pedig az újonc Gears of War 4 jön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Rise of the Tomb Raider - VR-os ízelítő érkezett

Lehet, hogy késve érkezik meg PlayStationre a Rise of the Tomb Raider, legalább minden technológiai újdonságra felkészítették a fejlesztők a játékot. Nemcsak a PS4 Pro, de a PlayStation VR képességeit is kihasználja a port.

Launch traileren a PS4-es Rise of the Tomb Raider

Egy év várakozás után végre PlayStation 4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, mely alkalomból most új launch trailert kapott a játék. A 20 Year Celebration kiadásba rengeteg új tartalom is került.

Rise of the Tomb Raider - ingyen kredithez juthatsz

A jövő héten jelenik meg PS4-re a Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary Celebration, és ennek apropóján 100 ezer ingame kredithez juthatsz, ha valamelyik platformon játszol a játékkal. Ezenkívül új látnivalókat is kaptunk.

Rise of the Tomb Raider - ilyen a Blood Ties DLC

A Crystal Dynamics egy új Woman vs. Wild-trailert mutatott a Rise of the Tomb Raider közelgő DLC-jéről. A Blood Tiesban a Croft Manort fedezhetjük fel, és még zombikkal is összecsaphatunk.

Rise of the Tomb Raider - trailer a TGS alkalmából

Hétvégén tartják az idei Tokyo Game Show-t, mely alkalmából új trailert kapott a PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raider. Bár sok újdonságot nem mutat, a vicces lezárás miatt már érdemes ránézni.

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.

Ennyivel szebb PS4 Prón a Rise of the Tomb Raider

Háromféle grafikai opcióval érkezik a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration PS4 Próra. Mi döntjük el, hogy vajon a 4K felbontás, a gazdagabb látvány, vagy a stabil fps a fontosabb számunkra.