Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.

Rise of the Tomb Raider - idén jön a PS4-es verzió

Jó ideje semmit nem lehet hallani a már tavaly beígért PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raiderről, ráadásul az idei E3-ra ígért nagy bejelentésből se lett semmi. Aggódni viszont nem kell, az átirat tényleg idén jön.

E3 2016: Tomb Raider-bejelentésre számíthatunk

A Square Enix egy blogbejegyzésben árulta el, hogy mire is számíthatunk majd tőlük a hamarosan elrajtoló E3-on. A sok-sok kiállított és kipróbálható játék mellett bejelentésekkel is készülnek, többek között egy Tomb Raiderhez kapcsolódóval is.

HWSW: Fontos frissítés érkezett az UWP-játékokhoz

Némi felháborodás övezte az első UWP-s PC-s játékok megjelenését az elmúlt hónapokban, a címek ugyanis egyértelműen korlátozottak voltak a "hagyományos" PC-s társaikhoz képest. A Microsoft elkezdte a korlátok lebontását - írja a HWSW.

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.

Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.

A jövő héten kiegészül a Rise of the Tomb Raider

Cold Darkness Awakened címen fut a Rise of the Tomb Raider következő DLC-je, amely március 29-én farol be a digitális boltokba. Lara ezúttal egy hidegháborús kutatóbázisra hatol be, ahol vérszomjas gyilkosok lapulnak.

Immár DirectX 12-ben is megcsodálhatjuk Larát

Megérkezett a legújabb frissítés a Rise of the Tomb Raider PC-s változatához, mellyel immár a DirectX 12-támogatás is bekerült a játékba. A Windows Store-os kiadáshoz csak később jön a patch.

Lara és a Windows Store esete

A Steam mellett a Windows Store-ban is megvásárolható a Rise of the Tomb Raider, és a bár a Store-változat ára ugyanaz, technikailag mégis kicsit más, mint a steames verzió - sajnos nem pozitív értelemben.

PC-n jobban fogy a Rise of the Tomb Raider

Befutott a digitális eladásokat vizsgáló Superdata legfrissebb jelentése, melyből kiderült, hogy a Rise of the Tomb Raiderből az első hónapban háromszor több kópia fogyott PC-n, mint Xbox One-on.