Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
1640881339

A teljes Tomb Raider-trilógiát adja ingyen az Epic

A végéhez ért az Epic Games Store ünnepi ajándékcunamija, és micsoda finálét kaptunk! Az online áruház most a 2013-ban útjára indított új Tomb Raider-trilógiát adja ingyen. Csapjatok le a a három játékra, amíg lehet!
1631559180

Hayley Atwell is Lara Croft lesz

A Marvel-rajongók számára minden bizonnyal ismerős Hayley Atwell is belebújik Lara Croft bőrébe, ő alakítja majd ugyanis a karaktert a Netflix-féle animesorozatban.
1630573200

Rise of the Tomb Raider - drága volt az exkluzivitás

Lara Croft rebootolt kalandjának a második felvonása határozottan nem volt olcsó mulatság a Microsoftnak, ugyanis a Square Enix korábbi alkalmazottja szerint a redmondiak 100 millió dollárt fizettek a játék ideiglenes exkluzivitásáért.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1616083200

Befutott a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Noha egy szivárgás miatt már tudtunk a létezéséről, ma boltokba is került a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, amely a legutóbbi Tomb Raider-trilógia összes epizódját magába foglalja.
1615129200

Gyűjteményes kiadást kaphat a Tomb Raider-trilógia

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a Microsoft Store-ban már felbukkant a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy adatlapja, amely hiánytalan tartalom mellett vonultatja fel a legutóbbi trilógiát.
1611903600

Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.
1611846000

Animés kitérőt tesz a Tomb Raider a Netflixen

Újabb videojátékos címet húzott be a Netflix, a tegnapi bejelentés szerint a streamingszolgáltásra egy animesorozat érkezik majd a Tomb Raider alapján. Már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik az adaptáció története.
1594548000

Brutális Tomb Raider-kollekció érkezhet hamarosan

Egy igencsak beszédes kép került fel az internetre, ami arról árulkodik, hogy Lara Croft egy generációkon átívelő játékkollekciót kaphat még az idei nyár végén. A kiadó már a címet is levédette.
1593444600

Íme, a PlayStation Plus júliusi kínálata

A tizedik születésnapját ünnepli a PlayStation előfizetéses online rendszere, így a Sony most egy extra játékot is bedob a júliusi csomagba. A felhozatal egyébként sem lesz gyenge Lara Croft egyik legkiválóbb kalandjával és egy friss sportjátékkal.