Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

GC 2017: Ilyen Xbox One X-en az új Tomb Raider

Egyelőre elmaradt az újraindított Tomb Raider-sorozat harmadik részének bejelentése, ellenben a Square Enix megerősítette, hogy a Rise of the Tomb Raider Xbox One X-re is kap egy grafikai felturbózást.

Koncepciós rajzokon az új Tomb Raider-játék

Egy metrón lőtt lesifotónak köszönhetően kiszivárgott Tomb Raider-játékot ugyan a Square Enix hivatalosan még mindig nem mutatta be, de most újabb bizonyíték került elő, hogy tényleg készül a Shadow of the Tomb Raider.

Veszett jól néz ki a Tomb Raider 2-remake

A Tomb Raider: The Dagger Of Xian című egyemberes projektről először tavaly áprilisban lehetett hallani, a munkálatokért felelős Nicobass pedig most jutott el oda, hogy mutasson némi gameplayt.

Forgatási képeken az új Tomb Raider-film

Megkezdődtek az új, 2018-ra időzített Tomb Raider-film forgatási munkálatai, ahonnan be is futottak az első képek, így végre megleshetjük, hogyan is fest munka közben az Oscar-díjas Alicia Vikander.

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.

Távozott a Tomb Raider írója

Az előző két Tomb Raider-játék sztorijáért felelős Rhianna Pratchett búcsút intett a frencsájznak, többé már nem segít be a Crystal Dynamicsnek. Így a következő rész történetét már másvalaki veti papírra.

2016 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évet összegző cikkeink között helyet szorítottunk a legolvasottabb anyagok toplistáinak is. Első körben összeszedtük azokat a híreket, amelyekre a legtöbben voltatok kíváncsiak.

Téli leárazások a GOG-on és a PSN-en

Ingyenes Neverwinter Nightsszal csábít pénzköltésre a GOG a téli vásár apropóján, amely éppen ma vette kezdetét. A PlayStation-tulajok sem maradnak ki a jóból, de hasonló promóció lesz a Steamen is.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Rise of the Tomb Raider - videón a PS4 Pro újításai

Hamarosan megérkezik az erősebb PlayStation 4, így új előzetest kapott a Rise of the Tomb Raider, melyben a prós változat újdonságait ismerhetjük meg. Emellett a Square Enix leleplezte, hogy milyen lesz a Hitman PS4 Prós kiadása.