Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Újabb kiadást kap a Street Fighter V

A Capcom bemutatta a Street Fighter V következő kiadását, a Street Fighter V: Champion Editiont, amely az alapjáték mellett magába foglalja a nemrég bemutatott Arcade Edition tartalmait, és egy új hőst is.

Három új bunyóssal erősít a Street Fighter V

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott, hogy napokon belül három új harcos csatlakozik a Street Fighter V már most is tekintélyes felhozatalához, a Capcom úgy döntött, hivatalosan is lerántja a leplet róluk.

Két hétig ingyenes a Street Fighter V

Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható a DLC-kkel és extra játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition PC-n.

Street Fighter V - máris kiszedték a reklámokat

A hónap elején érkeztek meg az ingame hirdetések a Street Fighter V-be. A Capcom húzása annak ellenére sem tetszett a játékosoknak, hogy a reklámokat nézegetve extra valuta ütötte a markukat. Máris visszakozott a kiadó.

Street Fighter V - Kage-dzsel indít a Season 4

Kezdetét vette a Street Fighter V: Arcade Edition negyedik szezonja, és ezzel együtt a gonosz Ryu, azaz Kage is csatlakozott a játszható karakterek népes táborához. Ő egy gonosz lélek fizikai megtestesülése.

Jönnek a reklámok a Street Fighter V-be

Holnaptól opcionálisan, de bekapcsolhatóvá válnak a reklámok a Street Fighter V-ben, amelyek a játékkal kapcsolatos eseményeket és ajánlatokat népszerűsítik majd. A hirdetéssel játszók Fight Money-t kapnak cserébe.

Street Fighter V - Sagat újra közbelép!

Az EVO 2018-on lelepleződött a Street Fighter V: Arcade Edition következő két karaktere. A nagy visszatérő Sagat mellett G is tiszteletét tette a játékban. Igen, már mától játszhatunk vele, ha valódi vagy ingame pénzért megvásároltuk őket.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Így harcol Cody a Street Fighter V-ben

Már a kanyarban van a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb frissítése, amely a játékosok számára elérhetővé teszi Cody Traverst is. Metro City polgármestere most pedig a Capcom legújabb karakterbemutató videóján pofozkodik.

Street Fighter V: Arcade Edition - Cody is beköszön

Egy ütős trailerrel és egy halom screenshottal hangol minket a Capcom a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb karakterére. Metro City polgármestere június 26-án érkezik és abban már most biztosak lehetünk, hogy nem fél bepiszkolni a kezét.