Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
Típus: Akció, Verekedõs

Jól teljesített a Capcom is

A Capcom is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a japán kiadó is remekül teljesített, ami többek között a jól sikerült, majdnem 8 millió leszállított példánnyal büszkélkedő Monster Hunter Worldnek is az érdeme.

Falke is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

A Capcom megerősítette, hogy április 24-től Falke is csatlakozik a Street Fighter V: Arcade Edition kompániájához. A leányzóhoz a harmadik szezonhoz kiadott bérlettel is hozzájuthatunk. Lássuk, mit tud a kicsike!

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.

Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

Blanka is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

Elhittétek, hogy a frencsájz egyik ikonikus karaktere kimarad a Street Fighter V: Arcade Editionból? A brazil hátterű Blanka a jövő héten landol a bunyós játékban és már egy akciódús előzetesünk is van róla.

Street Fighter V-hősök a Monster Hunter Worldben

Az Evo Japan 2018 rendezvényen a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V-jelmezekkel bővül a Monster Hunter World és fordítva. Elsőként Ryu és Sakura cameóját vehetjük szemügyre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

Megvan a Street Fighter V: Arcade Edition dátuma

A Capcom még egy bőrt lehúz a Street Fighter V-ről, a minden földi jóval teletömött Arcade Edition a jövő héten érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Szerencsére az alapjáték tulajdonosai minden bónusz tartalmat megkapnak ingyen.

Jön a Street Fighter - 30th Anniversary Collection

Az idei Capcom Cup rendezvényen jelentette be a japán kiadó, hogy újabb gyűjtői, ünnepi kiadást kap a Street Fighter-sorozat. A harmincadik születésnap alkalmából a csomag a klasszikus részek összes epizódját tartalmazni fogja.

Ezt tudja a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom végre elárulta, milyen újdonságok várhatóak a Street Fighter V legújabb kiadásában. Az új játékmódok mellett minden karakter kap egy második V-trigger-mozdulatot - ezeket mutatja be a legújabb előzetes.