Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Definitív frissítést kap a Street Fighter V

A Capcom hamarosan egy „definitív frissítéssel” rázza fel a Street Fighter V viszonyait. Nemcsak a harcosok erőegyensúlyát szabják át némileg, de új vizuális módokat, jelmezeket és zenéket is hozzáadnak a játékhoz.

A Street Fighter új része mutatkozik be hétfőn?

Jeff Grubb újságíró a Giant Bomb legutóbbi műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Capcom hétfőn lejáró visszaszámlálása a Street Fighter-sorozat hatodik számozott részét leplezi majd le.

Bejelentést teasel a Capcom?

A japán kiadó indított egy visszaszámlálót, amely szerint jövő héten hétfőn valamilyen bejelentésre számíthatunk tőle. Ennél több nyomot nem kaptunk sajnos, de nagyon szurkolunk egy új Street Fighterért!

Szép eladási számokkal büszkélkedhet a Capcom

Nincs oka panaszkodni a Capcomnak, hiszen továbbra is remekül teljesítenek a kasszáknál az utóbbi években piacra dobott címei. A japánok most néhány hangzatos számot is megosztottak velünk.

A Sony felvásárolta az Evo bajnokságát

A jövőben a Sony Interactive Entertainment felügyelete alatt zajlik majd a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, az Evolution Championship Series. Az idei verseny nem marad el, de online keretek közt zajlik majd.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Közeleg az augusztus vége, és habár tudjuk, hogy mindenki a Fall Guys akadálypályáit rója, hamarosan kipróbálhatunk egy másik, klasszikus battle royale-t is. Ha ez nem pálya, akkor elhajíthatunk egy-két hadoukent is.

Távozik a Capcom egyik veteránja

Harminc év után távozik a Capcom egyik legendás munkatársa, Yoshinori Ono, akinek a neve főleg a Street Fighter-széria kedvelőinek csenghet ismerősen, de ezenkívül rengeteg másik projekten dolgozott még a cégnél a három évtized alatt.

Street Fighter V - négy új harcos érkezik

A Street Fighter V: Champion Edition nyári streamjén a Capcom elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a verekedős játék ötödik szezonjában. A következő egy év során négy új harcossal bővül a névsor.