Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.

A Mass Effect új kiadása az EA Accessben

Októberben ugyan már megkapták az alapjátékot az EA és az Origin Access előfizetői, de mostantól már a Mass Effect: Andromeda Deluxe-kiadása is elérhető a szolgáltatásban. Tömve van ütős fegyverekkel és páncélokkal.

Íme, a PS és az Xbox Black Friday-beharangozói

Egyre vészesebben közeledünk az év egyik legnagyobb kereskedelmi durranásához, a Fekete Péntekhez. Természetesen a két nagy konzolgyártó is hangolódik az eseményre.

Tizedik születésnapját ünnepli a Mass Effect

Kicsit csalunk, hiszen hivatalosan csak november végén tölti be tizedik születésnapját a sorozat, de a mai napon tartja a BioWare az N7 Dayt, aminek keretein belül már most megemlékeztek a jeles jubileumról.

Megérkezett az új Mass Effect az EA Accessbe

Ha még nem ruháztál be a Mass Effect: Andromedába PC-n vagy Xbox One-on, viszont Origin- vagy EA Access-előfizető vagy, mától töltheted le a BioWare vegyes kritikákat kapott szerepjátékát a Vaultból.

Jön a Mass Effect: Andromeda az EA Accessbe

Az EA elárulta, hogy milyen játékokkal bővül az EA és az Origin Access kínálata az év hátralévő hónapjaiban. Hamarosan a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 is tiszteletét teszi az előfizetéses szolgáltatás Vaultjában.

Mass Effect: Andromeda - így marad a single player

A BioWare a Mass Effect hivatalos honlapján jelentette be a talán nem is olyan meglepő hírt, amely szerint már nem érkezik újabb tartalom és frissítés az egyjátékos kampányhoz, csak a multiplayert foltozgatják a jövőben.

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.

Mass Effect: Andromeda - próbaverzió mindenkinek

Az Electronic Arts mindenki számára hozzáférhetővé tette a Mass Effect: Andromeda próbaverzióját. Tízórás kóstolót kapunk a játékból a vásárlás előtt, az eredményeinket pedig továbbvihetjük a végleges változatba.

Kikerült a Denuvo a Mass Effect: Andromedából

A Mass Effect: Andromeda legújabb frissítésével kikerült az osztrák védelem a játékból. Nem tudni még, hogy a fejlesztők végleg szakítottak-e az Anti-Tamperrel, vagy csak előkészítik a programot a Denuvo új verziójára.