Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

Szivárog a Mass Effect: Andromeda

Nem, nem egy áprilisi tréfáról van szó, úgy tűnik, hogy idő elő kikerült pár jelenet a várva-várt Mass Effect: Andromédából. A videók gyorsan tűnnek el a netről, így ne halogassátok a megnézésüket.

Kiszivárgott részletek a Mass Effect: Andromedáról

Egy közkézre került marketinganyag tanúsága szerint a Mass Effect: Andromeda egy "zökkenőmentes nyitott világban" játszódik majd, melyben a címben szereplő galaxist járhatjuk be. Az emberiség jövője a tét, nagy háború készül.

GDC 2016: A BioWare titokban bejelentette új játékát

Alistair McNally, a BioWare egyik alkalmazottja mindenféle felhajtás nélkül jelentette be, hogy a csapat az új Mass Effect mellett egy új játékon is dolgozik. Kár, hogy ezt senki se vette észre, mert a pólóján szerepelt az új cím.

Mass Effect: Andromeda - így néz ki a főhős

A BioWare eddig még nem nagyon mutogatta a Mass Effect: Andromedát, de kiszivárgott néhány kép a 3D-modellezők alkotásaiból, amelyek a játék főszereplőjét, Pathfindert ábrázolják. Ő lesz az új Shepard.

Mass Effect: Andromeda - csak jövő év elején

Idén is erős felhozatalt tudhat majd magáénak az Electronic Arts, hiszen az új Mirror's Edge mellett ott lesz a Titanfall-folytatás és a következő Battlefield is. A Mass Effect következő felvonása azonban csak jövő év elején jelenik meg.

Mass Effect: Andromeda - távozik a vezető író

Újabb fontos szereplő távozott a BioWare-től, ezúttal Chris Schlerf, a Mass Effect: Andromeda vezető írója jelentette be, hogy elhagyja a fejlesztőcéget, és a Bungie-hoz igazol.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Egy éven belül jöhet az új Mass Effect és Titanfall

Az EA nemrég megtartott pénzügyi konferenciáján megtudtuk, hogy nagyjából mikor játszhatunk majd az új játékaikkal. Jövő tavaszig megjelenik a Mass Effect: Andromeda, az új Titanfall és Battlefield is, de új Star Wars-címek is várhatóak.

Mass Effect: Andromeda szivárgás

Egy Reddit-felhasználónak köszönhetően megtudhattunk pár érdekes részletet az új Mass Effectről, az Andromedáról. A szivárogtató főleg a játékmenettel kapcsolatban közölt információkat, így nincs spoilerveszély.