Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.

E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

Akciójátékon dolgozik a BioWare?

A múlt héten az Electronic Arts is megtartotta a szokásos befektetőknek szánt előadását, ahol a jól csengő számadatok mellett a jövővel kapcsolatos tervek is szóba szoktak kerülni. A prezentáció egyik diája le is leplezett egyet.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

Szivárog a Mass Effect: Andromeda

Nem, nem egy áprilisi tréfáról van szó, úgy tűnik, hogy idő elő kikerült pár jelenet a várva-várt Mass Effect: Andromédából. A videók gyorsan tűnnek el a netről, így ne halogassátok a megnézésüket.

Kiszivárgott részletek a Mass Effect: Andromedáról

Egy közkézre került marketinganyag tanúsága szerint a Mass Effect: Andromeda egy "zökkenőmentes nyitott világban" játszódik majd, melyben a címben szereplő galaxist járhatjuk be. Az emberiség jövője a tét, nagy háború készül.

GDC 2016: A BioWare titokban bejelentette új játékát

Alistair McNally, a BioWare egyik alkalmazottja mindenféle felhajtás nélkül jelentette be, hogy a csapat az új Mass Effect mellett egy új játékon is dolgozik. Kár, hogy ezt senki se vette észre, mert a pólóján szerepelt az új cím.

Mass Effect: Andromeda - így néz ki a főhős

A BioWare eddig még nem nagyon mutogatta a Mass Effect: Andromedát, de kiszivárgott néhány kép a 3D-modellezők alkotásaiból, amelyek a játék főszereplőjét, Pathfindert ábrázolják. Ő lesz az új Shepard.

Mass Effect: Andromeda - csak jövő év elején

Idén is erős felhozatalt tudhat majd magáénak az Electronic Arts, hiszen az új Mirror's Edge mellett ott lesz a Titanfall-folytatás és a következő Battlefield is. A Mass Effect következő felvonása azonban csak jövő év elején jelenik meg.

Mass Effect: Andromeda - távozik a vezető író

Újabb fontos szereplő távozott a BioWare-től, ezúttal Chris Schlerf, a Mass Effect: Andromeda vezető írója jelentette be, hogy elhagyja a fejlesztőcéget, és a Bungie-hoz igazol.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!