Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
1508313610

Megérkezett az új Mass Effect az EA Accessbe

Ha még nem ruháztál be a Mass Effect: Andromedába PC-n vagy Xbox One-on, viszont Origin- vagy EA Access-előfizető vagy, mától töltheted le a BioWare vegyes kritikákat kapott szerepjátékát a Vaultból.
1507809618

Jön a Mass Effect: Andromeda az EA Accessbe

Az EA elárulta, hogy milyen játékokkal bővül az EA és az Origin Access kínálata az év hátralévő hónapjaiban. Hamarosan a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 is tiszteletét teszi az előfizetéses szolgáltatás Vaultjában.
1503237600

Mass Effect: Andromeda - így marad a single player

A BioWare a Mass Effect hivatalos honlapján jelentette be a talán nem is olyan meglepő hírt, amely szerint már nem érkezik újabb tartalom és frissítés az egyjátékos kampányhoz, csak a multiplayert foltozgatják a jövőben.
1501592400

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.
1500017400

Mass Effect: Andromeda - próbaverzió mindenkinek

Az Electronic Arts mindenki számára hozzáférhetővé tette a Mass Effect: Andromeda próbaverzióját. Tízórás kóstolót kapunk a játékból a vásárlás előtt, az eredményeinket pedig továbbvihetjük a végleges változatba.
1499760023

Kikerült a Denuvo a Mass Effect: Andromedából

A Mass Effect: Andromeda legújabb frissítésével kikerült az osztrák védelem a játékból. Nem tudni még, hogy a fejlesztők végleg szakítottak-e az Anti-Tamperrel, vagy csak előkészítik a programot a Denuvo új verziójára.
1499270400

Mass Effect: Andromeda - jönnek a batarianok

A BioWare elkezdte teaselni a Mass Effect: Andromeda következő multiplayer frissítését. A kiegészítő egy új nehézségi szintet hoz magával, és a batarianok visszatérésére is számíthatunk.
1498892820

Sztorikiegészítő nélkül marad az új Mass Effect

A sorozat korábbi részeivel ellentétben nem készül single player kiegészítő a Mass Effect: Andromedához. A Kotaku értesüléseit három különböző forrásból erősítették meg a BioWare bennfentesei.
1496908800

Hol csúszott félre az új Mass Effect fejlesztése?

Az új Mass Effect korántsem sikerült olyan jól, mint amire a rajongók vagy akár a készítők számítottak. A Kotaku utánajárt, hogy hol csúszhatott félre a Mass Effect: Andromeda fejlesztése.
1494446940

Pletyka: parkolópályára került a Mass Effect

A Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts parkolópályára tette a Mass Effect-sorozatot, és a játékot fejlesztő BioWare Montrealt is lefokozta. A BioWare-nél most mindenki az új címre fókuszál.