Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda - jönnek a batarianok

A BioWare elkezdte teaselni a Mass Effect: Andromeda következő multiplayer frissítését. A kiegészítő egy új nehézségi szintet hoz magával, és a batarianok visszatérésére is számíthatunk.

Sztorikiegészítő nélkül marad az új Mass Effect

A sorozat korábbi részeivel ellentétben nem készül single player kiegészítő a Mass Effect: Andromedához. A Kotaku értesüléseit három különböző forrásból erősítették meg a BioWare bennfentesei.

Hol csúszott félre az új Mass Effect fejlesztése?

Az új Mass Effect korántsem sikerült olyan jól, mint amire a rajongók vagy akár a készítők számítottak. A Kotaku utánajárt, hogy hol csúszhatott félre a Mass Effect: Andromeda fejlesztése.

Pletyka: parkolópályára került a Mass Effect

A Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts parkolópályára tette a Mass Effect-sorozatot, és a játékot fejlesztő BioWare Montrealt is lefokozta. A BioWare-nél most mindenki az új címre fókuszál.

19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.

Mass Effect: Andromeda - javult a védelem is

A múlt héten élesedett 1.05-ös frissítés nem csupán az arcmimikán javított, hanem frissítette a korábban használt Denuvo védelmet is. Ez azt jelenti, hogy a kalózoknak egy jó darabig le kell mondaniuk a patchről.

Fontos átalakítások várnak az új Mass Effectre

Nem bízta a véletlenre a BioWare, a fejlesztőcég vezetője jelentette be kedden, hogy milyen fejlesztések várnak a sokat kritizált Mass Effect: Andromedára. A következő frissítés már ma megérkezik.

Mass Effect: Andromeda teszt

Az emberiség és a többi idegen faj már kinőtte a Tejútrendszert, így új otthont keresünk. Az Andromeda-iniciatíva az űr határain túli területek felfedezését célozza meg, de 600 évnyi utazás után beüt a baj, nekünk pedig cselekednünk kell.

Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.