Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Egy testvérpárt irányítunk az új Mass Effectben

A Mass Effect-sorozatban eddig is választhattunk női és férfi főszereplő között, ám az Andromédában családi kapcsolat köti össze a két karaktert. Ők a Ryder-testvérek, és függetlenül attól, hogy kit irányítunk, a tesónak is szerepe lesz.

Végre: új képsorokon a Mass Effect: Andromeda

A BioWare már célozgatott rá, hogy képviselteti magát a PlayStation Meetingen, és nem véletlenül: Mass Effect: Andromeda egy háromperces gameplay demójával jelentkezett be, amely már a PS4 Prón futott.

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.

Regények mesélik el az új Mass Effect előzményeit

A magyar fordításról ugyan még nem kaptunk információkat, de az biztos, hogy indul egy Mass Effect-regénysorozat, amely az eredeti trilógia és a jövőre megjelenő Andromeda közötti eseményeket hivatott elmesélni.

E3 2016: Mass Effect: Andromeda infóáradat

Ugyan az idei E3-on megint alig láttunk valamit a Mass Effect-széria következő felvonásából, az Andromedából, azért így is rengeteg részlet futott be a játékról. Ezeket szedtük most össze Nektek!

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Mass Effect: Andromeda trailer

Ahogy azt az Electronic Arts megígérte, az új Mass Effect-epizód is képviseltette magát a mai EA Playen. A friss bemutató egyszerre kalauzol el minket a kulisszák mögé és a játék világába.

E3 2016: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Az idei E3-as konferenciák sorát az Electronic Arts nyitja - pontosabban saját bulit tart Los Angelesben még az expó kezdete előtt. Az EA Playről élőben blogolunk, megosztjuk és véleményezzük a látottakat. Tarts te is velünk!

E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

Akciójátékon dolgozik a BioWare?

A múlt héten az Electronic Arts is megtartotta a szokásos befektetőknek szánt előadását, ahol a jól csengő számadatok mellett a jövővel kapcsolatos tervek is szóba szoktak kerülni. A prezentáció egyik diája le is leplezett egyet.