Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.

Mass Effect: Andromeda - itt az első APEX-esemény

Elkezdődött a Mass Effect: Andromeda első multiplayer eseménye, mely keretein belül új küldetések, karakterek és fegyverek várják a játékosokat. Az APEX-küldetések természetesen ingyenesek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Egyelőre nem javítják az új Mass Effect animációit

Habár a Mass Effect: Andromeda próbaváltozata meggyőzött minket, akad néhány igen bizarr hibája az új résznek. A rossz hír, hogy a megjelenéskor ezek még tuti benne lesznek a programban.

Mass Effect: Andromeda - 4K- és HDR-bemutató

Mindenki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda tízórás kipróbálható változata, és bár az első visszajelzések szerint technikai szempontból több sebből is vérzik a játék, ez az előzetes megmutatja, bőven van kraft még az új részben.

Mass Effect: Andromeda - az első két óra

2185-ben az emberiség túllépett addigi határain. A Marson talált idegen technológia új kapukat nyitott az űrutazásban, és míg egyesek a Tejútrendszer feltérképezésén kezdtek dolgozni, addig mások ennél is messzebbre indultak.

Mobilos társalkalmazással jön az új Mass Effect

Mobilos társalkalmazás is érkezik a Mass Effect: Andromedával együtt. Ebben nyomon követhetjük a többjátékos módban elért teljesítményünket, valamint útközben is menedzselhetjük a Strike Teamet.

Mass Effect: Andromeda - ezt kell tudnod a multiról

A megjelenés közeledtével záporoznak a látnivalók a Mass Effect: Andromedáról. Elsőként itt az új trailer, ami a multira koncentrál, belenézhetünk a szerepjáték első órájába, és megismerkedhetünk az új krogan csapattársunkkal is.

Mass Effect: Andromeda - Jaallal találkoztál már?

Ma sem maradunk Mass Effect: Andromeda-látnivaló nélkül az IGN-videósorozata ezúttal Jaallal, a Ryder-tesók egyik csapattársával foglalkozik. Jaal a Mass Effect-univerzum egyik új faját képviseli.

Harminc perc a Mass Effect: Andromedával

A hétvégi PAX East apropójából befutott egy egészen hosszú Mass Effect: Andromeda játékmenet-videó, melyet a DualShockers munkatársai vettek fel. Az egyik társunkhoz kapcsolódó missziót követhetjük végig.