Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda előzetes

A Mass Effect: Andromeda új kalandra invitálja a sorozat rajongóit. A sci-fi saga következő felvonása az Androméda-galaxisba kalauzol el minket, ahol új planéták, civilizációk és rejtélyek várnak felfedezésre.

Képtrió érkezett a Mass Effect: Andromedához

Bő két hetet kell még várni a Mass Effect: Andromeda első gameplay előzetesére, de tudjuk, hogy mennyire nehéz a dolgotok: hogy a fájdalmakat enyhítsük, három screenshotot mutatunk a sorozat legújabb részéből.

Mass Effect: Andromeda - még több bizonyíték

A Mass Effect: Andromeda megjelenési időpontjával kapcsolatban annak ellenére is nagy a bizonytalanság, hogy az Electronic Arts az N7 Dayen ismét megerősítette a jövő tavaszi premiert. Most új bizonyítékok futottak be.

Már lehet jelentkezni az új Mass Effect bétájára

A Mass Effect: Andromedából sem marad ki a multiplayer, és bár a játék megjelenésére még hónapokat kell várni, a többjátékos részt annak rendje és módja szerint bétatesztelhetjük majd. Így tudsz rá jelentkezni.

Mass Effect: Andromeda - megérkezett az új trailer

Az ígéreteknek megfelelően a mai N7 Day apropóján megérkezett a következő Mass Effect-epizód legújabb kedvcsinálója. Viszont rossz hír, hogy a BioWare még mindig nem pontosította a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát.

Már most szivárog a Mass Effect: Andromeda

A mai nap az N7 Day jegyében telik, így az Electronic Arts és a BioWare a korábbi ígéreteknek megfelelően rengeteg részletet és új látnivalót oszt meg a Mass Effect: Andromedához. Az infók viszont már most szivárognak.

Új teaser videót kapott a Mass Effect: Andromeda

A jövő hét elején masszív infózuhatag várható a Mass Effect: Andromeda kapcsán, ezt hivatott felvezetni a várva-várt játék legújabb teaser videója. Már ez az egy perc is tartogat némi érdekességet!

Mass Effect: Andromeda - jövő márciusban?

Az Amazonon keresztül már előrendelhető a Mass Effect: Andromeda premierjével egyszerre boltokba kerülő The Art of Mass Effect: Andromeda, ami az internetes áruház előrendelői oldalán megjelenési dátumot is kapott.

4K-s képeken a Mass Effect: Andromeda

Múlt héten a PlayStation 4 Pro bejelentése kapcsán új gameplay jeleneteket láthattunk a Mass Effect: Andromedából, most pedig kaptunk pár 4K-s screenshotot is a játékból.

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.