Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.

TGA 2016: Öt perc a Mass Effect: Andromedából

Tartalmas gameplay videó érkezett a Mass Effect: Andromedából, a BioWare a játék számos eleméből belesűrített egy kis kedvcsinálót az ötperces videóba. Kötelező megnézni!

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Mass Effect: Andromeda előzetes

A Mass Effect: Andromeda új kalandra invitálja a sorozat rajongóit. A sci-fi saga következő felvonása az Androméda-galaxisba kalauzol el minket, ahol új planéták, civilizációk és rejtélyek várnak felfedezésre.

Képtrió érkezett a Mass Effect: Andromedához

Bő két hetet kell még várni a Mass Effect: Andromeda első gameplay előzetesére, de tudjuk, hogy mennyire nehéz a dolgotok: hogy a fájdalmakat enyhítsük, három screenshotot mutatunk a sorozat legújabb részéből.

Mass Effect: Andromeda - még több bizonyíték

A Mass Effect: Andromeda megjelenési időpontjával kapcsolatban annak ellenére is nagy a bizonytalanság, hogy az Electronic Arts az N7 Dayen ismét megerősítette a jövő tavaszi premiert. Most új bizonyítékok futottak be.

Már lehet jelentkezni az új Mass Effect bétájára

A Mass Effect: Andromedából sem marad ki a multiplayer, és bár a játék megjelenésére még hónapokat kell várni, a többjátékos részt annak rendje és módja szerint bétatesztelhetjük majd. Így tudsz rá jelentkezni.

Mass Effect: Andromeda - megérkezett az új trailer

Az ígéreteknek megfelelően a mai N7 Day apropóján megérkezett a következő Mass Effect-epizód legújabb kedvcsinálója. Viszont rossz hír, hogy a BioWare még mindig nem pontosította a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát.

Már most szivárog a Mass Effect: Andromeda

A mai nap az N7 Day jegyében telik, így az Electronic Arts és a BioWare a korábbi ígéreteknek megfelelően rengeteg részletet és új látnivalót oszt meg a Mass Effect: Andromedához. Az infók viszont már most szivárognak.

Új teaser videót kapott a Mass Effect: Andromeda

A jövő hét elején masszív infózuhatag várható a Mass Effect: Andromeda kapcsán, ezt hivatott felvezetni a várva-várt játék legújabb teaser videója. Már ez az egy perc is tartogat némi érdekességet!

Mass Effect: Andromeda - jövő márciusban?

Az Amazonon keresztül már előrendelhető a Mass Effect: Andromeda premierjével egyszerre boltokba kerülő The Art of Mass Effect: Andromeda, ami az internetes áruház előrendelői oldalán megjelenési dátumot is kapott.