Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda - nem lesz Season Pass

A BioWare menedzsere a Twitteren válaszolgatott a rajongók kérdéseire, így újabb információk derültek ki az új Mass Effectről. Megtudtuk például, hogy bár DLC-k lehetnek, Season Passt nem adnak ki a játékhoz.

Mass Effect: Andromeda - rivalizálnak a Ryder-tesók

Azok után, hogy kiderült, mikor jelenik meg a következő Mass Effect, a BioWare nemcsak egy vicces kulisszák mögötti ízelítővel kedveskedett, de azt is megerősítette, hogy hamarosan friss hírekkel jelentkezik.

Mass Effect: Andromeda - mozgásban a PC-s verzió

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Mass Effect: Andromeda legújabb gameplay videója, amit az NVIDIA keynote-ján vetítettek le a CES 2017 apropóján. Rövid, de annál velősebb kedvcsinálóról van szó, amely a PC-s verziót prezentálja.

Hivatalos: márciusban jön az új Mass Effect

A BioWare hivatalosan is megerősítette, hogy márciusban érkezik a Mass Effect: Andromeda, amihez holnap hajnalban egy új előzetest is kapunk. Végül a többször is pletykált megjelenési dátum lett a befutó.

South Park és Mass Effect - kiszivárgott dátumok

A Microsoftnak köszönhetően kiszivárgott két eredetileg is tavaszra ígért játék megjelenési dátuma. A Mass Effect: Andromeda márciusi debütálása régóta nyílt titok, de most az új South Parkról is kiderült, mikor érkezik.

Elkerüli a Nintendo Switchet az új Mass Effect

Mike Gamble, a Mass Effect: Andromeda producere egy nemrég adott interjúban elárulta, a BioWare egyelőre nem tervezi, hogy a Nintendo tavaszra datált új masinájára, a Switchre is elkészíti játékát.

Mass Effect: Andromeda - új kedvcsináló közeleg

Már az év első napjaiban is számíthatunk egy-két nyalánkságra, a BioWare például új kedvcsinálóval rukkol elő a Mass Effect: Andromeda kapcsán. Az NVIDIA CES-konferenciájára kell majd bekukkantanunk érte.

Mass Effect: Andromeda - így néz ki a bázisunk

A tegnapi gameplay után egy új videó érkezett a Mass Effect: Andromedáról. Ebben a központi hubként szolgáló Nexus űrállomást és saját hajónkat, az Arkot nézhetjük meg közelebbről. Itt pihenhetünk és tervezgethetünk.

TGA 2016: Öt perc a Mass Effect: Andromedából

Tartalmas gameplay videó érkezett a Mass Effect: Andromedából, a BioWare a játék számos eleméből belesűrített egy kis kedvcsinálót az ötperces videóba. Kötelező megnézni!

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.