Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Befutott a Mass Effect: Andromeda launch trailere

Hamarosan sok Mass Effect-rajongó álma valósul meg: a sci-fi trilógia folytatása szűk két héten belül megjelenik, így már csak alig pár napot kell aludni az új kalandokig.

Mass Effect: Andromeda - fókuszban a Nomad

Természetesen ma sem maradunk Mass Effect: Andromeda-anyag nélkül, a BioWare ezúttal a szárazföldi közlekedést segítendő Nomadra koncentrál. Megleshetjük a vezetési modellt és azt, hogyan zajlik majd a jármű fejlesztése.

Mass Effect - felfedeznivalóban nem lesz hiány

Folytatódik a Mass Effect: Andromeda-őrület, így a mai napra is jutott némi látnivaló. Egyrészt kaptunk néhány gyönyörű 4K-s képet, illetve befutott egy új kedvcsináló is.

Mass Effect: Andromeda - túra a Nexuson

A Mass Effect: Andromedának az a Nexus, ami az eredeti trilógiának a Citadel: egy űrállomás, amely az Androméda-galaxis feltérképezésének bázisaként szolgál. A játék eseményeivel párhuzamosan épül fel.

Mass Effect: Andromeda - a próbaverzió tartalmáról

Habár még mindig nem ismerjük az összes részletet, a BioWare egyre többet árul el a Mass Effect: Andromeda próbaváltozatáról. Ezt az EA Access és az Origin Acces előfizetői érhetik el jövő péntektől.

P2P lesz a Mass Effect: Andromeda multija

A Mass Effect 3-hoz hasonlóan nem dedikált szerverek segítségével, hanem peer-to-peer alapon működik majd a Mass Effect: Andromeda multiplayer módja: ilyenkor a játékosok közvetlenül egymáshoz kapcsolódnak.

Mass Effect: Andromeda - az első 13 perc

Ha mindenképpen spoilerek nélkül szeretnéd megvárni a Mass Effect: Andromeda megjelenését, akkor az IGN új videóját ugord át! Emellett kaptunk egy új gameplay bemutatót is, amely a bolygók felfedezéséről szól.

Mass Effect: Andromeda - nem lesz multis béta

Hiába jelentette be a tavaly novemberi N7 Day keretében a BioWare a Mass Effect: Andromeda bétatesztjét, nem lesz belőle semmi. Sajnos a megjelenés előtt már nem próbálhatjuk ki a többjátékos módot.

Mass Effect: Andromeda gameplay - egy rejtélyes jel

Az IGN jóvoltából érkezett egy meglehetősen tartalmas Mass Effect: Andromeda játékmenet-bemutató. A majdnem 18 perces kedvcsináló Peebee lojális küldetését részletezi.

Mass Effect: Andromeda - aranylemez és gépigény

Közel egy teljes hónap van még hátra a Mass Effect: Andromeda megjelenéséig, de a BioWare tegnap este a Twitteren megerősítette, aranylemezre került a játék. Az örömteli hír mellé a gépigény is befutott.