Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
1489766400

Mass Effect: Andromeda - 4K- és HDR-bemutató

Mindenki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda tízórás kipróbálható változata, és bár az első visszajelzések szerint technikai szempontból több sebből is vérzik a játék, ez az előzetes megmutatja, bőven van kraft még az új részben.
1489745460

Mass Effect: Andromeda - az első két óra

2185-ben az emberiség túllépett addigi határain. A Marson talált idegen technológia új kapukat nyitott az űrutazásban, és míg egyesek a Tejútrendszer feltérképezésén kezdtek dolgozni, addig mások ennél is messzebbre indultak.
1489744800

Mobilos társalkalmazással jön az új Mass Effect

Mobilos társalkalmazás is érkezik a Mass Effect: Andromedával együtt. Ebben nyomon követhetjük a többjátékos módban elért teljesítményünket, valamint útközben is menedzselhetjük a Strike Teamet.
1489561231

Mass Effect: Andromeda - ezt kell tudnod a multiról

A megjelenés közeledtével záporoznak a látnivalók a Mass Effect: Andromedáról. Elsőként itt az új trailer, ami a multira koncentrál, belenézhetünk a szerepjáték első órájába, és megismerkedhetünk az új krogan csapattársunkkal is.
1489431600

Mass Effect: Andromeda - Jaallal találkoztál már?

Ma sem maradunk Mass Effect: Andromeda-látnivaló nélkül az IGN-videósorozata ezúttal Jaallal, a Ryder-tesók egyik csapattársával foglalkozik. Jaal a Mass Effect-univerzum egyik új faját képviseli.
1489251600

Harminc perc a Mass Effect: Andromedával

A hétvégi PAX East apropójából befutott egy egészen hosszú Mass Effect: Andromeda játékmenet-videó, melyet a DualShockers munkatársai vettek fel. Az egyik társunkhoz kapcsolódó missziót követhetjük végig.
1489158900

Befutott a Mass Effect: Andromeda launch trailere

Hamarosan sok Mass Effect-rajongó álma valósul meg: a sci-fi trilógia folytatása szűk két héten belül megjelenik, így már csak alig pár napot kell aludni az új kalandokig.
1489088325

Mass Effect: Andromeda - fókuszban a Nomad

Természetesen ma sem maradunk Mass Effect: Andromeda-anyag nélkül, a BioWare ezúttal a szárazföldi közlekedést segítendő Nomadra koncentrál. Megleshetjük a vezetési modellt és azt, hogyan zajlik majd a jármű fejlesztése.
1488999939

Mass Effect - felfedeznivalóban nem lesz hiány

Folytatódik a Mass Effect: Andromeda-őrület, így a mai napra is jutott némi látnivaló. Egyrészt kaptunk néhány gyönyörű 4K-s képet, illetve befutott egy új kedvcsináló is.
1488916920

Mass Effect: Andromeda - túra a Nexuson

A Mass Effect: Andromedának az a Nexus, ami az eredeti trilógiának a Citadel: egy űrállomás, amely az Androméda-galaxis feltérképezésének bázisaként szolgál. A játék eseményeivel párhuzamosan épül fel.