Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda - csapatunkról bővebben

Folytatódik a Mass Effect: Andromeda játékmenetét bemutató videósorozat. A második részben a karakterosztályokról és csapatunk tagjairól tudhatunk meg többet. A szerepjátékban több mint 300 képességet sajátíthatunk el.

Mass Effect: Andromeda - videón a harc

Videósorozatot indított a BioWare, a fejlesztőcsapat kiadós gameplay felvételek társaságában készül bemutatni a Mass Effect: Andromeda fontosabb játékelemeit. Az első ötperces előzetesben a harc kapja a főszerepet.

Mass Effect: Andromeda - színre lépnek a szereplők

Hiába az expresszvonat sebességével közeledő márciusi premier, az embernek még mindig az az érzése, hogy alig tud valamit a Mass Effect: Andromedáról. A mostani képek nem visznek közelebb a megoldáshoz, de legalább jól néznek ki.

Mass Effect - videón az előrendelői bónuszok

Még mindig nem tudunk semmit a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjáról, de egy most publikált, a játék előrendelői bónuszait bemutató kedvcsinálóban már megleshetünk pár villanásnyi momentumot belőle.

Mass Effect: Andromeda trailer - Ryder és csapata

Megérkezett a tegnap beharangozott új Mass Effect: Andromeda-előzetes. Sajnos friss gameplayt nyomokban sem tartalmaz a trailer, de legalább találkozhatunk a szereplőkkel és megismerkedhetünk a történettel is.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Mass Effect: Andromeda - lesz 10 órás próbaverzió

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda premierjét megelőző héten már játszható lesz a játék első tíz órája. Ehhez mindössze EA Access- vagy Origin Access-előfizetőnek kell lennünk.

Mass Effect: Andromeda - traileren az űrhajónk

Új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda, melyben a játékban található járművekkel ismerkedhetünk meg. Közelebbről is megnézhetjük űrhajónkat, a Tempestet, valamint az új földi jármű is bemutatkozik.

Mass Effect: Andromeda - infók a multiplayerről

Ahogy a BioWare korábban megígérte, a Mass Effect: Andromeda márciusi megjelenéséig folyamatosan adagolja majd a játék eddig nem ismert részleteit. Ezúttal a multiplayer mód került terítékre.

HDR-támogatással jön a Mass Effect: Andromeda

Ez persze önmagában nem új hír, hiszen egy ideje már tudni lehet, hogy a PlayStation 4 Pro képességeire erősen rágyúr majd a játék, de most más platformokra is meg lett erősítve a játékipar új hárombetűs őrülete.