Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

NES-emulátort rejt a Nintendo Switch szoftvere

Sok Switch-tulaj nem is gondolta volna, hogy a konzol firmware-jében egy NES-emulátor lapul. A hackerek azt is felfedezték, hogy egy 1984-es rejtett golfjáték is ott van a szoftverben, ami a Joy-Conokkal is játszható.

Amerikai toplista: itt is a Switch vitte a prímet

Az Egyesült Királyság után az USA-ban is a Nintendo Switch került ki győztesen augusztusban. Nem meglepetés: a hibridkonzol már két hónapja van a csúcson. A játékok terén a Madden NFL 18 vette át a vezetést.

A Switch lenyomta az Xbox One-t a briteknél

Ugyan pontos eladási adataink nincsenek, de Christopher Dring, az MCV egykori elemzője a Twitteren megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban több Nintendo Switch fogyott, mint Xbox One. Jöhet a PlayStation 4?

Ezek az indie játékok jönnek Nintendo Switch-re

A kiotói vállalat teljes mértékben a független alkotásoknak szánta a legutóbbi Directet. A Nindies-stream során nemcsak az új No More Heroes-játék mutatkozott be, hanem a Super Meat Boy folytatása és egy csomó más is.

A Nintendo felpörgeti a Switch gyártását

A Nintendo képviselője a Wall Street Journalnak adott interjúban megerősítette, hogy miután továbbra is elképesztően kelendő a Switch, a karácsonyi szezonra ráfordulva alaposan felpörgeti a konzol gyártását.

Amerikai toplista: újra csúcson a Switch

Az amerikaiak érdekes módon nem kattantak rá annyira a Crash Bandicootra, mint a britek, a júliust náluk a Nintendo vitte: a Splatoon 2 a játékeladási lista élén végzett, és a konzolok között is győzött a Switch.

Perelik a Nintendót a Switch miatt

A Gamevice gyártója azt állítja, hogy a Nintendo szabadalmat sértett a Switch eltávolítható Joy-Conjaival. A cég szerint először ők rukkoltak elő hasonló megoldással, így kártérítést követelnek a kiotói vállalattól.

HWSW: Van megoldás a Switch akkus problémájára

Reagált a japán gyártó a Switch konzollal kapcsolatos egyik panaszra, a cég szerint az akkutöltöttség hibás kijelzése egyszerűen orvosolható az akku újrakalibrálásával, így elkerülhető a mutató bosszantó ugrálása.

Eddig 4,7 millió Nintendo Switch-et szállítottak le

A Nintendo közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi adatait. Ebből kiderült, hogy jól ment a kiotóiak szekere, a Nintendo Switch-et viszik, mint a cukrot, így a nyereségük is sokkal több, mint tavaly.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.