Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

Befutott a Nintendo Switch új rendszerfrissítése

Az este folyamán megérkezett a Nintendo Switch legújabb, 5.0.0-s verziószámot viselő rendszerfrissítése, amely sok apró változtatást hozott magával. Lássuk, hogy mire számíthattok a letöltés után!

Holnap este tartják a következő Nintendo Directet

Holnap ismét directezik a Nintendo, ezúttal (is) a megjelenés előtt álló Switch- és 3DS-játékok kapják a főszerepet. A Mario Tennis Aces például már biztosan képviselteti magát.

Switch - egy év után nullázódik a játékidő

Egyéves szülinapját ünnepi a Nintendo Switch, ám jó pár felhasználó kellemetlen meglepetésről számolt be. Egy hiba miatt egy év elteltével resetelődik a játékokkal eltöltött idő mutatója, mivel a masina csak a napokat és a hónapokat számolja.

Switch - a hardver helyett a kiegészítőkön a fókusz

Lapértesülések szerint a Nintendo egyelőre a Switch kiegészítőfelhozatalát erősítené, és nem számol a konzol vérfrissített verziójával. Még szép, hiszen az alapmodellt sem győzi gyártani.

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

HWSW: A Switch-et is utolérték a PS4 megtörői

A mutatványért felelős fail0verflow csapata szerint "befoltozhatatlan" bug található a készülékben - írja nagytestvérünk, a HWSW. Érkezhetnek a kalózjátékok a Nintendo sikerkonzoljára?

Nintendo Gold-pontokkal is fizethetünk Switch-en

A My Nintendo-tagok hamarosan különféle tartalmakra is beválthatják aranypontjaikat Switch-en. A kiotói vállalat bejelentette, hogy a jövő hónapban változásokat hoz a jutalmazási rendszer, azaz végre játékokat is vehetünk belőlük.

Szeptemberben rajtol a Nintendo Switch Online

A Nintendo bejelentette, hogy szeptemberben rajtol el a Switch előfizetéses szolgáltatása, a Nintendo Switch Online. A debütöt követően a multi ingyenessége megszűnik, az csak az előfizetők kiváltsága lesz.