Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Közel 15 millió példánynál a Nintendo Switch

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, a kiotói vállalat kiváló számokat villantott. A siker természetesen a Switch-nek köszönhető, amely hivatalosan is utolérte a Wii U eladásait.

A fejlesztők 36 százalékát érdekli a Switch

A GDC szervezői idén is felmérést készítette, amelyen közel 4 ezer fejlesztő vett részt. Az eredményeket összesítették és meglepő arányok születtek. A stúdiók 11 százaléka dolgozik lootboxokat tartalmazó játékon.

Amerikai toplista: a Call of Duty vitt mindent

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD legfrissebb jelentése, amelyben a decemberi hónap és a teljes 2017-es év eredményei is helyet kaptak. A Call of Duty: WWII volt az év legkeresettebb játéka.

Japánban már beérte a Wii U-t a Switch

Alacsonyan szálltak a Switch-rekordok az elmúlt napokban, és itt egy újabb mérföldkő. Japánban már több Nintendo Switch-et adtak el, mint a Wii U-t hat év alatt. Úgy látszik, a hazai pályán is remek számokat villant a konzol.

A Switch a legjobban fogyó konzol az USA-ban

A Nintendo bejelentette, hogy időarányosan a Switch lett a legjobban fogyó asztali konzol az Egyesült Államokban. A cég saját rekordját döntötte meg: az új gép még a Wii eladásait is lepipálja.

2019-ig kell várni a Switch 64 gigás kártyáira

A Wall Street Journal értesülései szerint késnek a Nintendo Switch 64 GB-os játékkártyái, azok leghamarabb 2019-ben futhatnak be. A fejlesztők addig legfeljebb 32 GB adattal gazdálkodhatnak.

2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!

Podcastként tért vissza a Nintendo Power

A patinás játékmagazin a Nintendo hivatalos podcastjeként támadt el, az első adásban többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild alkotói is megszólalnak.

Tízmillió példánynál jár a Nintendo Switch

Kaptunk egy gyors helyzetjelentést a Nintendótól, persze nem alaptalanul: a kiotóiak becslései szerint a Nintendo Switch mára elérte a tízmillió eladott példányt, ehhez pedig alig kilenc hónapra volt szüksége a konzolnak.

Switch-en is működik a Rainway alkalmazás

Ezt az egyik fejlesztő demonstrálta a Cupheaddel, ami nem fog egyhamar megjelenni a Nintendo konzoljaira. A program várhatóan minden eszközzel képes lesz majd erre a jövőben.