Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
1598425200

Jövőre jöhet az erősebb Switch-modell

A héten két különböző forrásból is arról lehetett hallani, hogy jövőre kerül boltokba a Nintendo Switch sokat pletykált erősebb kiadása. A kiotói konzolgyártó állítólag a 4K felbontásra gyúr az új modellel.
1596708000

Kasszát robbantott az Animal Crossing

A Nintendo is erősen zárta az idei első üzleti negyedévét. A Switch hardveres eladásai továbbra is jól teljesítenek, igazán nagyot azonban szoftveres téren szakítottak, hála az új Animal Crossingnak.
1594216800

Donkey Kong Countryval erősít a Switch Online

Minden idők egyik legjobb platformer játékával, a Donkey Kong Countryval bővíti a retrokínálatát a Nintendo Switch Online. Amennyiben esetleg kimaradt volna a SNES-klasszikus, keresve sem találnátok jobb alkalmat a pótlására.
1593536400

A Nintendo még nem váltana a Switchről

Ahogy szépen lassan közeledik az idei ünnepi szezon, egyre inkább minden a generációváltásról szól a Microsoft és a Sony háza tájékán - na, de mi a helyzet ezzel kapcsolatban a Nintendónál?
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.
1591711620

300 ezer érintett a Nintendo adatvédelmi fiaskójában

A Nintendo közzétett egy friss helyzetjelentést, amely alapján sokkal több embert érintett az áprilisi, Nintendo Network ID-hez köthető adatvédelmi fiaskója, mint amiről eredetileg hallottunk.
1590307200

Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.
1589032800

Nintendo Switch - a nyárra helyreállhat a rend

Nem volt egyszerű dolga az utóbbi időben annak, aki Nintendo Swtichre pályázott: a koronavírus-járvány és az új Animal Crossing együtt megtették a hatásukat, és világszerte hiánycikké vált a konzol. A Nintendo szerint nyárra helyreállhat a rend.
1588860000

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.
1588428000

Switch Online - hét nap próba mindenkinek

A Nintendo is készült egy kis meglepetéssel a játékosok számára, a kiotóiak ugyanis hét nap erejéig ingyenes hozzáférést biztosítanak a Nintendo Switch Online-hoz. A lehetőséggel mindenki élhet, akinek nincs aktív előfizetése a szolgáltatásra.