Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Alaposan felpörgetné a Switch gyártását a Nintendo

A Wall Street Journal értesülései szerint a Nintendo másfélszer-kétszer annyi Switch-et szeretne legyártani és boltokba küldeni a következő üzleti évben, mint amennyit eredetileg tervezett.

Az EA még nem kötelezte el magát a Switch mellett

FIFA 18 ide vagy oda, az Electronic Arts még mindig nem kötelezte el magát a Nintendo Switch mellett. A pénzügyi igazgató szerint kivárják a konzol első évét, azután döntenek a kérdésben.

Már félig beérte a Wii U-t a Nintendo Switch

A Nintendo is közreadta legújabb pénzügyi jelentését, amely a szeptember 30-án véget ért negyedévről szólt. A Switch megállíthatatlanul menetel előre, már 7,63 milliót szállítottak le a boltokba világszerte. Ütős karácsony elé néz a cég.

Már a GameCube-kontrollert is támogatja a Switch

Hiába hozott remek fejlesztéseket a Nintendo Switch legutóbbi firmware-frissítése, mint kiderült, egy sor olyan funkciót is elrejtettek benne, amiről a kiotóiak nem is kommunikáltak semmit. Ilyen a GameCube-kontrollerek támogatása is.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

Már pontosabban követi a játékidőt a Switch

A Nintendo Switch 4.0.0-s rendszerfrissítése nem csupán a videórögzítési lehetőséget élesítette, a rendszer végre sokkal pontosabban követi nyomon, hogy mennyit játszottunk egy adott címmel.

A Nintendo letarolta az amerikai piacot

A Nintendo Switch már harmadik hónapja uralja a hardveres toplistát az USA-ban, és a premier óta már 2 millió egységet passzoltak el belőle ebben a régióban. Szépen fogyott a 3DS és a SNES Classic Mini is.

Végre videót is rögzíthetünk a Nintendo Switch-en

Fontos firmware-frissítés érkezett a Nintendo Switch-hez, a négyes verziószámot viselő update többek között a videórögzítés lehetőségét is magával hozza. Harminc másodperces klipeket menthetünk el és oszthatunk meg.

Kilencéves csúcson a Nintendo részvényei

Töretlenül erősödnek, és épp kilencéves csúcsot döntögetnek a Nintendo részvényei. Úgy fest, a kiotóiak Kínában is piacra dobnák a Switch-et, állítólag most ennek örülnek annyira a befektetők.