Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
1588428000

Switch Online - hét nap próba mindenkinek

A Nintendo is készült egy kis meglepetéssel a játékosok számára, a kiotóiak ugyanis hét nap erejéig ingyenes hozzáférést biztosítanak a Nintendo Switch Online-hoz. A lehetőséggel mindenki élhet, akinek nincs aktív előfizetése a szolgáltatásra.
1587753600

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.
1587736800

Óriási adatvédelmi fiaskóba szaladt bele a Nintendo

Nem elég, hogy meg kell oldania valahogy a Switch utánpótlását, még egy adatvédelmi botrányba is sikerült beleszaladnia a Nintendónak. A cég durván 160 ezer felhasználójának a fiókját törhették fel az elmúlt hetekben.
1587463200

A Nintendo belehúz a Switchek gyártásába

A Nintendo Switchre rájárt a rúd az év első hónapjaiban: megnőtt iránta a kereslet, ám ugyanekkor az ázsiai gyártás összeomlott a koronavírus miatt. A gyárak azonban már újranyitottak, így a japánok szeretnék felturbózni a legyártott konzolok számát.
1586854800

Hasznos frissítést kapott a Nintendo Switch

A Nintendo derült égből dobta ránk a Switch 10.0.0-s frissítését, ami egy csokornyi hasznos funkciót tartalmaz. Köztük talán a legfontosabb, hogy mostantól személyre szabhatjuk az irányítónk gombkiosztását.
1586584800

Világszerte hiánycikk a Switch a koronavírus miatt

Február közepén már érkeztek hírek arra vonatkozóan, hogy Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus-járvány, ez pedig mostanra érett be: a standard konzolt szinte lehetetlen beszerezni, a vásárlóknak be kell érniük a Lite-modellel.
1584378180

Holnap este Nintendo Indie World Showcase

Nem voltak megalapozatlanok a korábbi pletykák, holnap új adással jelentkezik a Nintendo Indie World Showcase, amely a közeljövő Nintendo Switchre érkező független fejlesztéseit vonultatja fel.
1584176400

Amerikai toplista: megint a Call of Duty vezet

A január után a februári hónap is pangós volt a játékpiacon, ezek után aligha meglepő, hogy az Egyesült Államokban közel harmadával estek vissza az iparág bevételei. A Call of Duty: Modern Warfare és a Nintendo Switch szokás szerint tarolt.
1582052400

Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus

A koronavírus-járvány a különböző kínai gyárakban is egyre nagyobb fennakadást okoz, amelynek az egyik elszenvedője a Nintendo. Japánban már most is nehéz Nintendo Switchet kapni, de a nyugati piacokon is hiány léphet fel.
1581253200

A Switch Lite-tulajok harmadának már van Switche

A Nintendo elnöke a vállalat legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után árult el néhány érdekességet a Nintendo Switch Lite eladási adatai kapcsán. Kiderült, hogy a Switch Lite-tulajok egy jelentős része már az alapgéppel is rendelkezett.