Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!

Days Gone - a már ismert küldetés más útvonalon

Az E3-on egy jó hosszú missziót izgulhattunk végig a Days Gone-ból. Most újra ez a küldetés kerül terítékre, csak hősünkkel más útvonalon, napszakban és időjárási körülmények között szivárgunk be a táborba.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Days Gone - fontos pillér lesz a történet

A Sony Bend Studio megerősítette, hogy bizony nagyon fontos eleme lesz majd a Days Gone-nak a történet, amiben Deaconnek a sértett lelke miatt a dühkitöréseit is kezelnünk kell majd valahogy.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Days Gone - sosem leszel biztonságban

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Sony Bend nyílt világú, hangulatát és témáját tekintve a The Last of Usra hajazó akciójátéka, a Days Gone, ami ezúttal egy új, hétperces kedvcsinálóval köszönt be.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.

Nem agyatlan zombik lesznek a Days Gone-ban

A Days Gone a múlt héten mutatkozott be az E3-on. Az első gameplay videóban hömpölygő zombihordákkal gyűlt meg a baja hősünknek, de most kiderült, nem ész nélkül támadnak ránk.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.