Days Gone PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
Típus:

Days Gone - szélsebesen jönnek a frissítések

Imádtuk a SIE Bend Studio nyílt világú zombis túlélőjátékát, de mi sem tudtunk elmenni annak technikai hibái mellett. A fejlesztőcsapat szerencsére mindent megtesz azért, hogy tökéletes polírt kapjon a játék.

Days Gone teszt

Deacon St. John szinte mindenét elveszítette az emberiséget elkorcsosító és a civilizációt porba taszító járvány miatt. Csakis egy régi barátjára és hűséges motorjára számíthat ebben az új, kegyetlen világban.

Brit toplista: kiváló rajttal nyitott a Days Gone

Múlt héten véget ért az április havi pangás és két nagyágyút is piacra eresztettek a kiadók. Végül a Days Gone jött ki győztesként, miután a szigetország legjobb idei nyitányát produkálta.

Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Days Gone - középpontban Deacon mocija

Vadonatúj előzetest kaptunk a hét vége felé érkező Days Gone-ról, melyben ezúttal a főszereplő, Deacon St. John hűséges társáról, vagyis a kétkerekű járgányáról tudhatunk meg izgalmas részleteket.

Days Gone - még egy gameplay trailer érkezett

Piros betűs nap lesz a péntek a PlayStation 4-tulajok körében, hiszen egy újabb nagyszabású exkluzív címmel bővül a konzol felhozatala. A Days Gone egy komor világot mutat be, akárcsak az új előzetes, ami tömve van új jelenetekkel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.

Ezt tudja a motorunk a Days Gone-ban

Ahogy arra az új kedvcsináló felhívja a figyelmünket, főhősünk legjobb barátja a motorkerékpárja lesz, ezzel fedezzük fel a Days Gone veszélyekkel teli nyitott világát. Ugye még nem unjátok a videókat róla?

Ilyen lesz a képességfa a Days Gone-ban

Közeleg a premier, így egyre több konkrétumot kapunk a Sony nyitott világú zombis címéről. Nem meglepő, de Deacon bizony fejlődik is a kaland során, lássuk, milyen irányba okíthatjuk majd szeretett motorosunkat!

Baljós TV-reklámon a Days Gone

Alig 30 másodperces, ám annál ütősebb reklámot kapott a hónapban érkező, zombikkal és világvégével kecsegtető Days Gone, melyben a központi kérdés, hogy kinek is szánja Deacon az utolsó golyót.