Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.

Ezt tudja a motorunk a Days Gone-ban

Ahogy arra az új kedvcsináló felhívja a figyelmünket, főhősünk legjobb barátja a motorkerékpárja lesz, ezzel fedezzük fel a Days Gone veszélyekkel teli nyitott világát. Ugye még nem unjátok a videókat róla?

Ilyen lesz a képességfa a Days Gone-ban

Közeleg a premier, így egyre több konkrétumot kapunk a Sony nyitott világú zombis címéről. Nem meglepő, de Deacon bizony fejlődik is a kaland során, lássuk, milyen irányba okíthatjuk majd szeretett motorosunkat!

Baljós TV-reklámon a Days Gone

Alig 30 másodperces, ám annál ütősebb reklámot kapott a hónapban érkező, zombikkal és világvégével kecsegtető Days Gone, melyben a központi kérdés, hogy kinek is szánja Deacon az utolsó golyót.

Days Gone - kegyetlen világ

A Sony tegnap késő este megtartotta első, a Nintendo Directre hajazó bejelentéscunamiját, a State of Playt, ahol a Days Gone is jelen volt, méghozzá egy teljesen új történetmesélős kedvcsinálóval.

Days Gone - befutott pár új kép

Mi már tűkön ülve várjuk a Days Gone-t, így igyekszünk minden apró hírmorzsára lecsapni. Ma néhány új PS4 Prón készült felvétellel frissítettük a galériánkat, a főszerepben pedig ismét Deacon és kedvenc vasparipája áll.

Aranylemezen a Days Gone

Többévnyi fejlesztés és rengeteg várakozás után végre hivatalosan is aranylemezre került, vagyis elkészült a PlayStation 4-exkluzív posztapokaliptikus zombihentelős játék, a Days Gone.

Raklapnyi látnivaló érkezett a Days Gone-ról

A szaksajtó már kipróbálhatta a SIE Bend Studio nyitott világú zombis játékát, a PS4 következő nagy dobását. Az eredmény? Rendkívül kedvező fogadtatás, és egy csomó gameplay bemutató.

Days Gone - Deacon és Sarah esküvője

Újabb előzetessel jelentkezik a Sony Bend Studio zombis játéka. Ha kíváncsiak vagytok a történet egyik mozgatórugójára és Deacon múltjára, akkor ezt a videót sem érdemes kihagyni!

Days Gone - kell egy kis romantika

Nincs még itt a Valentin-nap, de a Sony Bend stúdiója megelőlegezett nekünk néhány romantikus screenshotot a Days Gone-ból. Kivételesen nem a freakereken, hanem Deacon és Sarah kapcsolatán van a hangsúly.