Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
1642338000

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.
1641853140

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!
1641553257

A Sony csalódásként élte meg a Days Gone-t

Jeff Ross, a Days Gone egykori rendezője azután szúrt oda a Twitteren a Sonynak, hogy kiderült, hogyan is teljesített eddig a Ghost of Tsushima. Ross elárulta, a Days Gone jobb számokat produkált, a Sony mégsem kér a folytatásból.
1621441860

Days Gone teszt (PC)

A Horizon: Zero Dawn után egy újabb nagyágyú költözött át a Sony gépeiről PC-re, ráadásul Aloy történetével szemben Deacon motoros kalandja nemcsak, hogy minden extrát tartalmaz, hanem még működik is.
1621353600

Days Gone - befutott a PC-s launch trailer

A mai napon PC-n is elszabadult a zombiapokalipszis, így jobb, ha teli tankoljátok Deacon St. John vasparipáját. A megjelenéshez kaptunk egy utolsó előzetest is, amely elsősorban az ultrawide monitorosok előtt biccent fejet.
1621231200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.
1621094400

Számos PlayStation-játék tarthat még PC-re

Úgy tűnik, hogy még közel sem ért véget a korábbi PlayStation-exkluzívok PC-re való migrációja. A Sony létrehozta Steamen a PlayStation Studios profilját, amely az eddig ismert PC-s játékok mellett számos rejtett címet is tartogat.
1620912600

28 perc a PC-s Days Gone társaságában

Már csak pár nap van hátra, hogy PC-n is tiszteletét tegye a Days Gone, a portból pedig most egy közel félórás videó érkezett a GameSpot jóvoltából. A gameplayt a legmagasabb grafikai beállítások és 4K-s felbontás mellett élvezhetjük.
1619460000

Nem mondanak le a rajongók a Days Gone 2-ről

A Days Gone-fanok nem akarják elfogadni, hogy a Sony lemondott a Bend Studio zombis játékának folytatásáról, éppen ezért egy petíciót indítottak nemrég, hátha sikerül nyomást gyakorolniuk a cégóriásra.
1618495200

Májusban érkezik a Days Gone PC-re

Pontos megjelenési dátumot kapott a Bend Studio legutóbbi zombis játéka, a Days Gone PC-s portja. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett, amiben a cím PC-s extráit leshetjük meg mozgás közben.