Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Megjelenési dátumot kapott a Days Gone

Folytatódott a Sony E3 előtti bejelentéssorozata, a mai napra ráadásul igazi csemege jutott: a cég bejelentette a várva-várt Days Gone napra pontos megjelenési dátumát némi friss látnivaló társaságában.

E3 2018: Days Gone-képek érkeztek

Ugyan még három hét hátravan a Los Angeles-i expóig, a Sony már most közzétett néhány képet a Days Gone-ról. A SIE Bend Studios nyitott világú alkotása a következő év nagy dobása lesz, és még piszok jól is néz ki!

Jöhet még egy Days Gone-bemutató?

A Game Informer részletesen bemutatja mindazt, amit eddig a Days Gone-ról tudni lehet. A magazin azonban ennél is többet kínál olvasóinak, hiszen múlt héten egy majdnem egyórás játékmenet-videót is elérhetővé tettek. Itt a folytatás.

Közel egy óra a Days Gone-nal

A Game Informer jóvoltából befutott egy közel egyórás játékmenet-bemutató, ami tulajdonképpen szépen végigveszi a játék legfontosabb aspektusait, miközben a játék kreatív igazgatója, John Garvin tolmácsolja a látottakat.

Befutottak a Days Gone legfrissebb részletei

Az előfizetők számára már elérhető a Game Informer júniusi száma, így számukra már olvasható a tegnap beharangozott, 14 oldalas Days Gone-előzetes, ami rengeteg vadonatúj információt tartalmaz. Ezekből szemezgettünk most.

Napokon belül friss infók jönnek a Days Gone-ról

A következő év sikervárományos PS4-exkluzívja lesz a Sony Bend alkotása. A Game Informer júniusi száma egy terebélyes előzetest szentel a Days Gone-nak, így hamarosan vadiúj részletekre derül fény a játékról.

2019-re csúszik a Days Gone

A Sony Bend nyitott világú zombis akciójátéka már biztosan nem erősíti a PlayStation 4 idei felhozatalát, lapértesülések szerint a Days Gone csak 2019 folyamán landol a boltokban. Legalább kevésbé lesz sűrű az idei naptár.

PSX 2017: Jövőre jön a Days Gone

Maga a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida erősítette meg a PSX nyitórendezvényén, hogy a nyitott világú zombis játékuk 2018-ban veszi be a boltokat. Az anyag már az elejétől a végéig játszható.